Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Κυριάρχησε στο παρκέ ο ΑΓΣΙ(U 20) και έφτασε τις τέσσερις νίκες (vid,pics)



Μία σπουδαία βαθμολογικά νίκη κατέκτησε σήμερα το απόγευμα ο ΑΓΣΙ(U 20) επί του Αίαντα Άρτας με σκορ 86-60.
Κορυφαίοι για την ομάδα του Βαγγέλη Αυγερινού οι Μπαζάκας και Καννής με 25 και 17 πόντους αντίστοιχα. Διψήφιος και ο νεαρός Βασιλείου με 10. Από τον Αίαντα οι Χίντζιος και Παπαμιχαήλ ήταν ουσιαστικά όλη η ομάδα. Ο μεν Χίντζιος σταμάτησε στους 31, ο δε Παπαμιχαήλ είχε 23.

Πρεμέτης, Καννής, Τσίγκας, Ψιλοδημητρακόπουλος και Μπαζάκας ήταν οι πέντε που ξεκίνησαν τον αγώνα για τον ΑΓΣΙ. Ο Αίας είχε μόλις έξι παίχτες στην αποστολή του, με τους Μητρογιάννη, Παππά, Τσιμούρα, Χίντζιο και Παπαμιχαήλ να συνθέτουν την αρχική πεντάδα. Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να χτίζουν μικρή διαφορά στο τέλος του. 7-7 ήταν το σκορ στο 3΄, όμως με τον κόουτς Αυγερινό να δίνει εντολή για πίεση σε ολόκληρο το γήπεδο ο ΑΓΣΙ προηγήθηκε με 18-14 στο 7΄. Στο 10΄ το σκορ ήταν 21-17. Στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι είχαν μια μικρή διαφορά (25-22 στο 13΄), όμως με επιμέρους 15-2, ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα λίγο πριν το ημίχρονο (40-24 στο 17΄). Η εξαιρετική άμυνα στο συγκεκριμένο διάστημα βοήθησε τον ΑΓΣΙ να χτίσει αυτή τη διαφορά, με τους φιλοξενούμενους να υποκύπτουν σε πολλά λάθη, ελέω και της κούρασης που άρχισε να τους καταβάλει. 44-30 ήταν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μπαζάκα να έχει 15 πόντους και τον Χίντζιο 17.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο παρκέ. Με επιμέρους 23-7, ανέβασαν τη διαφορά στο +30 (67-37) και ουσιαστικά τελειώσαν το παιχνίδι. Ο Μπαζάκας και ο Τσιμηχόδημος ήταν εξαιρετικοί σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο και συνέβαλαν τα μέγιστα στην οικοδόμηση της συγκεκριμένης διαφοράς. Ο κόουτς Αυγερινός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες του στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Αίαντα από την άλλη να στηρίζεται στους Χίντζιο και Παπαμιχαήλ προκειμένου να "ρίξει" τη διαφορά. Οι δύο παίχτες σημείωσαν και τους 30 πόντους της ομάδας τους στο δεύτερο ημίχρονο. Τελικό σκορ 86-60, με τον ΑΓΣΙ να φτάνει τις τέσσερις νίκες και να στρέφει πλέον την προσοχή του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας απέναντι στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας. Ο Αίας Άρτας από την άλλη θα φιλοξενήσει τον Κερκυραϊκό.



MVP

Αποτελεί σταθερά έναν από τους καλύτερους παίχτες της ομάδας του Βαγγέλη Αυγερινού. Ο Μάρκος Μπαζάκας "φόρτωσε" το καλάθι του Αίαντα με 25 πόντους, ξεχωρίζοντας για τον ΑΓΣΙ(U 20).

ΑΦΑΝΗΣ "ΗΡΩΑΣ"

Στο τρίτο του παιχνίδι με την ομάδα ο Νίκος Βασιλείου έδειξε και πάλι εξαιρετικά στοιχεία. Πέτυχε 10 πόντους, αναλαμβάνοντας πολλές ευθύνες επιθετικά.


ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ

Το τρίτο δεκάλεπτο με όπλο την εξαιρετική άμυνα είναι το κομμάτι στο οποίο ο ΑΓΣΙ καθαρίζει το παιχνίδι. Το +30 (67-37) δεν άφηνε το παραμικρό περιθώριο στον Αίαντα για επιστροφή στο παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 44-30, 67-37, 86-60

Διαιτητές: Βίνης, Λαδιάς

ΑΓΣΙ U20(Αυγερινός-Μυλώνης): Βασιλείου 10(1), Τσιμηχόδημος 8(1), Ψιλοδημητρακόπουλος 7(1), Καννής 17(2), Πρεμέτης 2, Γκανιάτσας 2, Κονταξής 2, Μουστακλής 2, Μπαζάκας 25(5), Μπάρκας, Τσίγκας 7, Κολόκας 4

Αίας Άρτας(Γεωλδάσης): Μητρογιάννης 2, Παππάς, Τσιμούρας 4, Παπακίτσος, Παπαμιχαήλ 23(1), Χίντζιος 31(4)













Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου