Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΣ Γιάννινα: "Με τη στήριξη του κόσμου να φτάσουμε στη νίκη"



Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει στο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ γυναικών και η ομάδα μας υποδέχεται τον Αστέρα Ιπποδρομίου στο Νέο Κλειστό, την Κυριακή 2/2/19 στις 12.00
Θέλουμε τους φιλάθλους στο πλάι της ομάδας που θα συνεχίσει την πολύ καλή προσπάθεια που κάνει, γιατί όπως είπε και η Πανωραία Ντάλα στο pregame, «η ομάδα έχει μάθει να παίζει με τη στήριξή σας».
Η Ροδάνθη Μπάτου, υπεύθυνη επικοινωνίας τόνισε ότι ο Αστέρας έχει ένα καλό σύνολο, ενώ στο ίδιο πνεύμα η Πανωραία Ντάλα πρόσθεσε ότι «Ο Αστέρας έχει πολύ καλές παίκτριες και έχουμε δουλέψει σκληρά όλη τη βδομάδα για το παιχνίδι». 
Ο κόουτς Γιώργος Σιαμέτης έδωσε το περίγραμμα της έναρξης του δεύτερου γύρου:

«Δεν αλλάζει τίποτα στον τρόπο σκέψης ή στους στόχους μας. Ο Αστέρας είναι μια από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος και στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, έχει πέντε νίκες. 
Έχει κορίτσια που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και την Κυριακή βγάζουν αυτά που τους υποδεικνύει ο κόουτς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Μίλησε για τη «συνύπαρξη» των ηλικιών στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC και τις ευθύνες που απορρέουν από το εξαιρετικό σερί της ομάδας και τη βαθμολογική της θέση, αλλά με τρόπο που βάζει τα πράγματα στη θέση τους:
«Έχουμε μια ευλογία και μια κατάρα μαζί: Έχουμε πάρα πολλά μικρά παιδιά στην ομάδα, που με το πέρασμα των αγωνιστικών και όλο αυτό το επιτυχημένο σερί μέχρι τώρα, δεν μπορούν να επωμιστούν όλο το βάρος της ευθύνης.  Για αυτό, προσπαθώ όλη τη βδομάδα να επισημάνω ότι πρέπει να απεμπλακούμε από όλο αυτό και να χαιρόμαστε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που το χαιρόμασταν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

«Δεν αποποιούμαστε των ευθυνών που προκύπτουν από την καλή πορεία, αλλά αυτό δεν θα μας γεμίσει άγχος και θα μας βγάλει από το στόχο μας: Τα μικρά παιδιά να παίρνουν συμμετοχές και να μπαίνουν στο σχέδιο που έχουμε στο μυαλό μας. Η ομάδα, τα επόμενα ένα-δύο χρόνια είναι ‘υποχρεωμένη’ να κάνει πρωταθλητισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου