Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια λαμπρή εκδήλωση ο ΑΓΣΙΣε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "The Lake Hotel" ο ΑΓΣΙ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Θωμάς Καννής ενώ πλήθος προσωπικοτήτων, όπως ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, η Αντιπεριφερειάρχης κα Τατιάνα Καλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Γοργόλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Λιόντος και ο παλαίμαχος διαιτητής κ. Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.Ο ΑΓΣΙ βράβευσε τον Βαγγέλη Αυγερινό και τον Θανάση Κοντό για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο. Οι δύο παλαίμαχοι αθλητές παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες, ενώ βραβεύτηκαν και τα τμήματα υποδομών της ομάδας για τις επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς.


Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης ανέβηκε στο βήμα ευχαριστώντας τον Δημήτρη Τσιούμπο για την προσφορά του στο μπάσκετ της πόλης, ενώ παράλληλα μίλησε και για την κατασκευή ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου στα Ιωάννινα.


Ο χαιρετισμός του περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου