Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Πρωταθλητής χειμώνα το IBC με απολαυστικό μπάσκετ!(vids,pics)



Με επιβλητική εμφάνιση και πολλούς παίχτες σε εξαιρετική μέρα, το IBC δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον ελλειπή Α.Γ.Ο.Φ (αγωνίστηκε με μόλις 6 πάιχτες)., κάνοντας επίδειξη δύναμης με 118-60.
Το έργο των φιλοξενούμενων ήταν εξαρχής δύσκολο, όμως παρατάχθηκαν στο Νέο Κλειστό με πολλές απουσίες, μεταξύ των οποίων και αυτή του Ροντογιάννη. Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι ήταν πλήρεις και ήθελαν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους, παίζοντας παράλληλα και όμορφο μπάσκετ, κάτι που επιτεύχθηκε στο μέγιστο βαθμό. Έξι διψήφιους παίχτες είχε η ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου, μεταξύ των οποίων ο Τσατάλας με 23, οι Δάσκαλος και Τσιτσώνης με 14, ο Αρ. Πατραμάνης με 13, ο Τσιρώνης με 11 και ο Κρικώνης με 10. Από τον Α.Γ.Ο.Φ. οι Παπαρούνης και Μπούγιας ήταν διψήφιοι με 20 και 14 πόντους αντίστοιχα.


Τους Καραμπίνη, Τσιτσώνη, Τσατάλα, Δάσκαλο και Μπάλλα επέλεξε ο Γιάννης Παπαδόπουλος στην αρχική του πεντάδα, με τον Αχιλλέα Καραμούτσιο να ρίχνει στο παρκέ τους Μπούγια, Ξυλογιάννη, Μπίρη, Παπαρούνη και Ζαβερδινό. Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους, με αποτέλεσμα να προηγηθούν με +20 μόλις στο 5΄(24-4). Το σκορ στο 10΄ ήταν 40-10 και οι βάσεις για τη νίκη είχαν μπει από πολύ νωρίς. Ο Παπαδόπουλος άρχισε από νωρίς να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεσή του, ανοίγοντας το rotation. Στο ημίχρονο το IBC ήταν μπροστά με 61-27.


31-11 ήταν το επιμέρους σκορ της τρίτης περιόδου με το προβάδισμα των γηπεδούχων να ανεβαίνει σε δυσδιόρατα ύψη (92-38). Στα αξιοσημείωτα της τελευταίας περιόδου, το επιθετικό ξέσπασμα του Παπαρούνη από πλευράς Α.Γ.Ο.Φ., που σημείωσε 12 πόντους με τέσσερα τρίποντα. Τελικό σκορ 118-60, με το IBC να κλείνει τον πρώτο γύρο αήττητο με ρεκόρ 9-0 και ως πρωταθλητής χειμώνα. Για τον Α.Γ.Ο.Φ. ήταν η έκτη του ήττα και πλέον έχει ρεκόρ 3-6.


Ο Γιάννης Παπαδόπουλος κρατάει την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο νεαρός Άρης Πατραμάνης με 13 πόντους και γενικότερα πολύ καλή παρουσία. Στα θετικά η διάθεση και το πάθος που έδειξαν οι γηπεδούχοι, παρά το γεγονός ότι ο νικητής είχε κριθεί από πολύ νωρίς. 

MVP

To IBC ευτύχησε να έχει σε πολύ καλή κατάσταση πολλούς παίχτες στο σημερινό παιχνίδι. Σίγουρα ο Τσατάλας έδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι το πόσο επαγγελματίας είναι, δίνοντας το εκατό τις εκατό. Σημείωσε 23 πόντους και ήταν από τους κορυφαίους.

ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ

Ο Άρης Πατραμάνης ήρθε από τον πάγκο απόλυτα έτοιμος και συγκεντρωμένος σε αυτά που ήθελε ο προπονητής του από αυτόν. Πέτυχε αθόρυβα 13 έχοντας μεγάλη ευστοχία (6/8 δίποντα) στις προσπάθειές του, δίνοντας και πολλές μάχες κάτω από τα καλάθια.

ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά από την πρώτη περίοδο, όταν το IBC προηγήθηκε με +30 (40-10).

Τα δεκάλεπτα: 40-10, 61-27, 92-38, 118-60

Διαιτητές: Αναγνωστόπουλος, Λαδιάς

IBC(Παπαδόπουλος-Χαντζάρας): Βάσης 6(2), Ματσάγγας 9(1), Κρικώνης 10, Τσιτσώνης 14(4), Κουλουμπης, Καραμπίνης 4, Πατραμάνης Αρ. 13, Πατραμάνης Κ. 6, Τσατάλας 23(3), Δάσκαλος 14, Τσιρώνης 11(2), Μπάλλας 8

Α.Γ.Ο.Φ.(Καραμούτσιος): Μπίρης 8(1), Ζαβερδινός 6, Ξυλογιάννης 3(1), Παπαρούνης 20(5), Μπομποτσάρης 9, Μπούγιας 14(3)


Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου