Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Δεν τα κατάφεραν οι Μολοσσοί, με τον Α.Γ.Ο.Θεσπρωτικού να "αλώνει" το Νέο Κλειστό



Την ήττα γνώρισαν οι Μολοσσοί σήμερα το απόγευμα από τον Α.Γ.Ο.Θεσπρωτικού, με σκορ 64-60. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ σκληροί μέσα στο παρκέ και κατάφεραν να αλώσουν το Νέο Κλειστό και να σημειώσουν την πέμπτη τους φετινή νίκη σε ισάριθμους αγώνες.
Για την ομάδα του Μπακαλούμη, ήταν η δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα, μετά το παιχνίδι με την Παραμυθιά. Κορυφαίος για τους νικητές ο Μπιστιόλης με 25 πόντους, με τους Σιώρο και Παπαδιώτη να είναι επίσης διψήφιοι με 17 και 11 αντίστοιχα. Από τους γηπεδούχους ο Παπαγεωργίου είχε 13, με τον Πολύζο να προσθέτει 12.


Ο Μπακαλούμης επέλεξε στην αρχική του πεντάδα τους Πολύζο, Κώτση, Παπαγεωργίου, Ζαφειράκη και Νταφόπουλο. Από την άλλη ο Βασιλείου, παρέταξε στο παρκέ τους Παπαδιώτη, Τσόλη, Σιώρο, Μήτρο και Μπιστιόλη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 12-6 στα μισά της περιόδου, ενώ εκμεταλλευόμενοι την καλή τους άμυνα, έκλεισαν το δεκάλεπτο μπροστά με 19-10. Στο 14΄, οι Μολοσσοί εξακολουθούσαν να διατηρούν το προβάδισμα, με τον Παπαγεωργίου να τους οδηγεί επιθετικά. Όμως ο κόουτς Βασιλείου, ήξερε ότι έπρεπε να χτυπήσει στο ζωγραφιστό, εκμεταλλευόμενος την παρουσία του Μπιστιόλη. Ο ψηλός του Α.Γ.Ο.Θ., προκάλεσε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους, φορτώνοντας με φάουλ τους αντιπάλους του. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι με σερί 8-0, προηγήθηκαν με 26-24. Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, οι εναλλαγές στο σκορ ήταν πολλές, με τους Μολοσσούς να καταφέρνουν να ανακτήσουν το προβάδισμα στη λήξη της περιόδου με 35-31.


Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι παίχτες του Μπακαλούμη κρατούσαν το υπέρ τους προβάδισμα (42-39 στο 25΄, 45-44 στο 28΄) και στο 30΄ το σκορ ήταν 50-47. Όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν διατεθειμένοι να παρατήσουν τον αγώνα και με επιμέρους 8-1 και κομβικό τον Μπιστιόλη, που σημείωσε δύο τρίποντα, πήραν το προβάδισμα με 55-51 στο 32΄. Με ένα καλάθι του Σιώρου και ένα τρίποντο του Παπαδιώτη, ο Α.Γ.Ο.Θ. έφτασε το προβάδισμά του κοντά στους δέκα (60-51). Η απάντηση των Μολοσσών ήρθε με επιμέρους 9-3, για να μειώσουν σε 63-60 λίγο πριν το τέλος, όμως οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμά τους, φτάνοντας σε αυτή τη σπουδαία νίκη.

MVP 

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο παίχτης που "έκλεψε την παράσταση" στο σημερινό παιχνίδι, ήταν ο Μπιστιόλης. Κυρίαρχος στο ζωγραφιστό, σημείωσε 25 πόντους, με δύο πολύ κρίσιμα τρίποντα στο τέταρτο δεκάλεπτο, που "έκοψαν τα πόδια των γηπεδούχων".

Εξαιρετική παρουσία και από τον Σιώρο με 17 πόντους.

ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ

Ο Παπαδιώτης σημείωσε αθόρυβα 11 πόντους, όντας ψύχραιμος και ήρεμος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ

Το 13-1 επιμέρους που τρέχει η ομάδα του Βασιλείου στο τέταρτο δεκάλεπτο, της δίνει αέρα εννέα πόντων και την οδηγεί ουσιασικά στην κατάκτηση του ροζ φύλλου.

Τα δεκάλεπτα: 19-10, 35-31, 50-47, 60-64

Διαιτητές: Αθανασίου, Λαδιάς

Μολοσσοί(Μπακαλούμης): Κώστης 9(1), Πολύζος 12(1), Ζαφειράκης 6(1), Παπαγεωργίου 13(1), Νταφόπουλος 4, Σιώζος 2, Σπυρόπουλος, Γρηγοριάδης 4, Δρούγκας 7(2), Τσιρώνης, Γούνης, Καλούπτσογλου 3(1)

Α.Γ.Ο.Θεσπρωτικού(Βασιλείου): Παπαδιώτης 11(3), Μήτσος, Σιώρος 17, Τσόλης 2, Μπιστιόλης 25(2), Κόκκαλης Γ., Κόκκαλης Απ., Τσάτσος 7, Ζούπας 2, Αθανασίου, Μάτσικας, Σμπόνιας

Highlights του αγώνα
Δημήτρης Κοσίνας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου