Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Θρύλος Ιωαννίνων: Άνετο πέρασμα από την Άρτα, με κορυφαίους τους Παπούδο και Καραγιάννη



Εύκολο μεσημέρι είχε στην Άρτα ο Θρύλος Ιωαννίνων, επικρατώντας με άνεση με 52-41 του ουραγού της βαθμολογίας Πύρρου Αρταίων. Αυτό ήταν το δεύτερο ροζ φύλλο που κατακτά ο Θρύλος τη φετινή σεζόν, ο οποίος θέλει να κάνει δυναμικό ντεμαράζ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ώστε να ανέβει βαθμολογικά.

Από την αρχή του παιχνιδιού, η ομάδα του Μπεζεβέγκη είχε τα ηνία του αγώνα και δεν αντιμετώπισε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα από τους γηπεδούχους. Το τρίτο δεκάλεπτο, ήταν το πιο κομβικό σημείο του αγώνα, εκεί όπου ο Θρύλος έχτισε διαφορά που ξεπερνούσε τους είκοσι πόντους (50-26). Ο αγώνας ήταν μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν αρκετοί νεαροί παίχτες, με τους Μήτση, Παπαζυγούρα και Αποστολίδη, να παίρνουν αρκετά λεπτά συμμετοχής από τον προπονητή τους.

Τελικό σκορ 52-41, με τον Θρύλο να έχει κορυφαίους τους Παπούδο και Καραγιάννη με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ διψήφιος ήταν και ο Ντόντης με 10. 

Την επόμενη αγωνιστική, ο Θρύλος Ιωαννίνων υποδέχεται τον Α.Γ.Ο.Φ., με στόχο να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Τα δεκάλεπτα: 11-14, 22-29, 26-50, 41-52

Διαιτητές: Ζέρβας, Τσώλης

Πύρρος Αρταίων(Κωσταπαππάς): Κόρδης 2, Σίσκας 3, Πέτσας 4(1), Γιαννάκης, Καλλής, Καραλής, Αναγνώστου, Γεωργάκης, Βάσιος 18(2), Σκαμαντζούρας 1, Κότσικας, Δημητρίου 13

Θρύλος Ιωαννίνων(Μπεζεβέγκης): Μήτσης, Παπούδος 15(2), Καραγιάννης 14, Τάχιας 2, Αποστολίδης, Παπαζυγούρας 2, Κυράνας, Σιαραψής 4, Τζοβάρας 1, Ντόντης 10, Νυφαντής 2, Μπιλανάκης 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου