Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Ξεκίνησε την προετοιμασία με όνειρα και φιλοδοξίες ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα(vids,pics)


Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα στο κλειστό της Λιμνοπούλας. Ο προπονητής της ομάδας Θωμάς Κωστόπουλος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί για πρώτη φορά με τους παίχτες του. Άπαντες έδειχναν ευδιάθετοι και με μεγάλη όρεξη για δουλειά. Παρόντες τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Δημήτρης Γεωργίου, Γιάννης Καραγκιολίδης, Σάκης Πρέντζας και Χρήστος Τζοβάρας. Στην "πρώτη" του ΠΑΣ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μάντζιος, όπως και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Γεωργίου.
 
Ο νέος κόουτς του ΠΑΣ Θωμάς Κωστόπουλος
Ο κόουτς Κωστόπουλος δούλεψε αρκετά με τους παίχτες του σε σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού που θεωρεί απαραίτητα. Οι αθλητές ξεκίνησαν με σουτ και lay ups. Στη συνέχεια πήραν σειρά τα σωστά τελειώματα των φάσεων κοντά στο καλάθι, τόσο με το δεξί όσο και με το αριστερό χέρι. Επίσης έδωσε μεγάλη έμφαση στις συνεργασίας της ομάδας και στο σωστό τρόπο με τον οποίο πρέπει να εκδηλώνεται ο αιφνιδιασμός. Ο κόουτς έδειξε αρκετά τελειομανής και ζητούσε από τους παίχτες να προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. 


Ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Μάντζιος ευχήθηκε ο ΠΑΣ να έχει καλή χρονιά με υγεία και να πετύχει τους στόχους του. Παράλληλα καλωσόρισε τον προπονητή και τους νέους παίχτες στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα.


Στη συνέχεια το λόγο είχε ο Βασίλης Πάτρας ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις του αρχηγού, καλωσορίζοντας τον κόουτς Κωστόπουλο και τους νέους παίχτες και δήλωσε πανέτοιμος να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση της ομάδας.


'Eνα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Δημήτρης Γεωργίου, ευχήθηκε πάνω από όλα υγεία και όλοι να δουλέψουν σκληρά για να επιτύχουν τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους, προκειμένου να βρεθεί ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα στη Β΄ Εθνική.


Ο Γιάννης Καραγκιολίδης δήλωσε χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα αγωνίζεται στον Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα. "Στόχος είναι η σκληρή δουλειά και να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του κόουτς" συμπλήρωσε. Όσον αφορά το ρόστερ του ΠΑΣ τόνισε: "είναι πολύ γεμάτο και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί παίχτες στην ομάδα που κατάγονται από την πόλη". Σε ερώτηση για τον κόσμο δήλωσε ότι άπαντες στην ομάδα θέλουν κοντά τους οπαδούς προκειμένου να τους δίνουν δύναμη και στο τέλος η ομάδα να τους κάνει με τη σειρά της χαρούμενους. Τέλος, κατέληξε ότι είναι πολύ σημαντικό η παρουσία δύο γιαννιώτικων ομάδων στη Γ΄ Εθνική και μπορεί να κάνει καλό και στις δύο ομάδες, όπως και στο γιαννιώτικο μπάσκετ ο ανταγωνισμός που θα υπάρχει.

Τελευταίος πήρε το λόγο ο Δημήτρης Μάντζιος, ένας από τους πιο παλιούς παίχτες της ομάδας. Αρχικά δήλωσε αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν και έτοιμος για το καλύτερο αποτέλεσμα. "Στόχος είναι μόνο η άνοδος στη Β΄ Εθνική και όλοι έχουμε τη διάθεση και τη θέληση να δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε", τόνισε. Σε ερώτηση για τη δυναμική του ρόστερ του ΠΑΣ ο Δημήτρης επισήμανε: "μία ομάδα σαν τη φετινή έπρεπε να υπάρχει εδώ και χρόνια στην πόλη. Η διοίκηση ενδιαφέρεται πολύ για την ομάδα και κάνει τα πάντα ώστε ο ΠΑΣ Γιάννινα να φτάσει εκεί που του αξίζει και εκεί που πρέπει να είναι". 

 Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου