Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Στα Ιωάννινα ο Βασιλακόπουλος για την προετοιμασία της Εθνικής ΓυναικώνΣτα Γιάννενα και στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ο κ. Βασιλακόπουλος, έχοντας δίπλα του, τον Γ.Γ. της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, τον Πρόεδρο της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη και τους παλαίμαχους διαιτητές Κώστα Μητσόπουλο και Νίκο Παπαδημητρίου, παρακολούθησε την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Μπάσκετ που προετοιμάζεται καθημερινά στο Νέο Κλειστό, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Τενερίφη.
Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε στις παίκτριες της Εθνικής, τον προπονητή Κώστα Κεραμιδά και το προπονητικό και ιατρικό τιμ, ευχόμενος καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με την Εθνική Ομάδα και τα μέλη της Επιτροπής Λειτουργίας του Νέου Κλειστού.
Ο κ. Βασιλακόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την Επιτροπή Λειτουργίας για το Νέο Κλειστό, ενώ και τα μέλη της Επιτροπής, ευχήθηκαν με τη σειρά τους, στις παίκτριες και το προπονητικό τιμ της Εθνικής, καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Στη συνέχεια ο κ. Βασιλακόπουλος συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Βασίλη Γοργόλη.
Ο κ. Καχριμάνης συζήτησε για διάφορα θέματα με τον κ. Βασιλακόπουλο και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις γυναίκες της Εθνικής, ενώ παρέλαβε από τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και μια φανέλα των κοριτσιών με τις υπογραφές τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου