Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Θωμάς Κωστόπουλος: Στόχος μας η άνοδος στη Β΄ Εθνική


Ο νέος κόουτς του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα Θωμάς Κωστόπουλος μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του που είναι ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, για τα στοιχεία που τον έπεισαν να αναλάβει θέση προπονητή στην ομάδα και για τον στόχο της Β΄ Εθνικής που έχουν θέσει άπαντες στην ομάδα.

-Κόουτς ξεκινά η σεζόν σε περίπου ενάμισι μήνα, ποιά είναι τα συναισθήματά;

-"Κάθε αρχή είναι και δύσκολη όπως λένε. Ήρθαμε εδώ με υψηλούς στόχους και θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά από την αρχή. Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η σκληρή δουλειά.

-Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να αναλάβεις τη θέση του προπονητή στον Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα;

-"Ήταν μία ενδιαφέρουσα πρόταση και το κυριότερο για μένα είναι το όραμα των ανθρώπων που διοικούν τον Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα. Στόχος τους είναι να πάνε την ομάδα πολύ ψηλά. Η αγάπη και το όραμα των ανθρώπων, το όνομα του ΠΑΣ, ο κόσμος του και η πόλη με έπεισαν, γιατί θέλω να είμαι μέλος σε μία νέα δύναμη που θα γίνει στο μπάσκετ. Τα Ιωάννινα είναι μία μεγάλη πόλη, με μία σπουδαία ομάδα στο ποδόσφαιρο και έτσι πρέπει σιγά σιγά και στο μπάσκετ να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε μία διαφορετική διαδικασία στις επαγγελματικές κατηγορίες".

-Ποια άποψη έχεις σχηματίσει για τον όμιλο στη Γ΄ Εθνική;

-"Ο όμιλός μας φέτος είναι πολύ δυνατός. Σε σχέση με άλλες χρονιές έχουν δυναμώσει πάρα πολύ οι ομάδες. Πάντως πιστεύω ότι αν εμείς είμαστε όπως πρέπει και δουλέψουμε σκληρά, έχουμε το υλικό ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας".

-Στόχος είναι η άνοδος στη Β΄ Εθνική;

-"Στόχος είναι η άνοδος δεν το κρύβουμε. Δε θέλω να λέω λόγια του τύπου ότι στόχος είναι να πρωταγωνιστήσουμε και άλλα τέτοια. Εξαρχής θέσαμε ως στόχο την άνοδο και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε στο τέλος".

-Το ρόστερ της ομάδας έχει κλείσει;

-"Το ρόστερ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχει κλείσει. Είναι θετικό ότι υπάρχει ο κορμός από πέρυσι. Είχαμε μερικές πολύ καλές προσθήκες και πιστεύω ότι μέχρι τέλους της μεταγραφικής περιόδου θα μείνουμε όπως έχουμε, εκτός αν υπάρξει κάποια έλλειψη".

Δημήτρης Κοσίνας
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου