Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Έκανε το 2/2 και "αγκάλιασε" την άνοδο ο ΑΓΣΙ(Β)


Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο ΑΓΣΙ(Β) απέναντι στον Λέοντα Μεσολογγίου, σήμερα το μεσημέρι στο Νέο Κλειστό, νικώντας εύκολα με 78-55. Η ομάδα του Αυγερινού, παίζοντας ανά διαστήματα όμορφο μπάσκετ, ήταν καταιγιστική και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καννή που σημείωσε 24 πόντους, έφτασε τις 2 νίκες στα πλέι οφ, κάνοντας παράλληλα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ την οποία εξασφάλισε και μαθηματικά με αυτή τη νίκη. Ευχάριστη είδηση για την οικογένεια του ΑΓΣΙ ήταν η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Κρίτωνα Τζίμα, ο οποίος έκανε την επανεμφάνισή του στα παρκέ μετά από 6 μήνες απουσίας και μάλιστα ήταν πολύ καλός σημειώνοντας 15 πόντους.

Ο κοουτς Αυγερινός επέλεξε στην αρχική του πεντάδα τους Σταλίκα, Καννή, Διβάρη, Γκουντουβά και Κολόκα, με τον Λέοντα από την άλλη μεριά να ξεκινάει τον αγώνα με τους Τζίτζη, Νίνη, Κουτρούλη, Καπνίση και Φούντα. Η ομάδα του Αυγερινού από νωρίς έβαλε τα θεμέλια για τη νίκη αφού προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 22-13. Highlight του δεκαλέπτου,το τρίποντο χωρίς ισορροπία του Καννή ακριβώς στη λήξη της περιόδου. Γρήγορα γρήγορα ο ΑΓΣΙ, ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, με τον Τζίμα να κάνει την επανεμφάνιση του στο 2ο δεκάλεπτο και να δείχνει ανεπηρέαστος από την πολύμηνη αποχή, σημειώνοντας 7 πόντους. Ημίχρονο με τους Γιαννιώτες μπροστά στο σκορ με 47-32.

Τρίτο δεκάλεπτο και η διαφορά συνέχιζε να μεγαλώνει συνεχώς. Με επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 17-13 υπέρ των γηπεδούχων, ο ΑΓΣΙ έφτασε τη διαφορά κοντά στους 20 πόντους στη λήξη της περιόδου (64-45). Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο κόουτς Αυγερινός μοίρασε ιδανικά το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεσή του. Από τη μεριά τους οι παίχτες του ΑΓΣΙ, δικαίωσαν τον προπονητή τους και με επιμέρους σκορ 14-10 τελείωσαν τον αγώνα νικηφόρα και με διαφορά που ξεπέρασε τους 20 πόντους. Τελικό σκορ 78-55 για τον ΑΓΣΙ(Β), με την ομάδα του Αυγερινού να εξασφαλίζει την άνοδο στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο ΑΓΣΙ, έχει μπροστά του δύο εκτός έδρας αγώνες στο Μεσολόγγι, απέναντι σε Χαρίλαο Τρικούπη(Β) και Λέοντα Μεσολογγίου, μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ, οι οποίοι είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Τα δεκάλεπτα: 22-13,47-32,64-45,78-55

Διαιτητές: Λειβαδίτης,Βίνης

ΑΓΣΙ(Β) (Αυγερινός): Γκούρας 5(1), Τσιμιχοδήμος, Ψιλοδημητρακόπουλος 6, Βάτσιος, Καννής 24(4), Κολόκας 2, Διβάρης 8(2), Σταλίκας, Τζίμας 15(2), Κονταξής, Τσίγκας 9(1), Γκουντουβάς 9(1)

Λέων Μεσολογγίου (Γρασιμόπουλος): Μουζόπουλος 8, Τζίτζης 12(2), Διαμαντόπουλος 2, Νίνης 19, Φούντας 2, Κουτρούλης 3(1), Καπνίσης 7, Παντελής 2



Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου