Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Με τον Γκουντουβά σε μεγάλη μέρα, ο ΑΓΣΙ(Β) νίκησε τον Λούρο


Στις νίκες επέστρεψε ο ΑΓΣΙ(Β) απέναντι στον Λούρο, τον οποίο νίκησε με 60-53. Η ομάδα του Αυγερινού, μία εβδομάδα μετά την ήττα στην Παραμυθιά, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να φτάσει στην 15η φετινή νίκη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Γκουντουβά που σημείωσε 19 πόντους και ηγήθηκε επιθετικά για την ομάδα του, ενώ καλή εμφάνιση και από τον Ψιλοδημητρακόπουλο που σημείωσε 12 πόντους.


Ο κόουτς Αυγερινός επέλεξε στην βασική του πεντάδα τους Σταλίκα, Διβάρη, Ψιλοδημητρακόπουλο, Γκουντουβά και Κολόκα, ενώ ο Λούρος ξεκίνησε με τους Μπίρη, Κουρλοκώστα, Νάση, Μπαμπαλάμη και Πέτρου. Οι γηπεδούχοι έκαναν καλό ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 8-2 στο 6΄. Γρήγορα γρήγορα η διαφορά ανέβηκε σε διψήφια επίπεδα στο 12΄ (21-9), με όπλο την πολύ καλή άμυνα και το τρέξιμο στον αιφνιδιασμό, μέσω του οποίου ο ΑΓΣΙ, έβρισκε εύκολους πόντους. Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν σερί 12-7 και μείωσαν στο 18΄ σε 28-21. Ημίχρονο με τον ΑΓΣΙ να έχει το προβάδισμα στο σκορ με 32-24.

Στην τρίτη περίοδο, οι παίχτες του Αυγερινού μπήκαν απόλυτα συγκεντρωμένοι προκειμένου να καθαρίσουν το παιχνίδι. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην άμυνα, κυριάρχησαν στο παρκέ και με επιμέρους σκορ στο δεκάλεπτο 21-6, η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 23 πόντους (53-30) και πλέον φαινόταν να έχει κριθεί η υπόθεση νίκη. Στην τελευταία περίοδο, ο προπονητής του ΑΓΣΙ, έδωσε την ευκαιρία  να αγωνιστούν και παιδιά με μικρότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Λούρος ήταν πιο συγκεντρωμένος και έτρεξε σερί 23-7, ρίχνοντας τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα. Ο ΑΓΣΙ ήταν τελικά ο νικητής και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Αίαντα Περιβλέπτου, θέλοντας μόνο τη νίκη, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο.

Τα δεκάλεπτα: 17-8,32-24,53-30,60-53

Διαιτητές: Δημητράκας, Σωτηρόπουλος

ΑΓΣΙ(Β) (Αυγερινός): Νάστος, Πρέζιος, Μασαλάς, Γκούρας 4(1), Σταλίκας 8, Κολόκας 1, Διβάρης 9, Στέφος, Τσιλιγγαρίδης 4, Κονταξής 2, Ψιλοδημητρακόπουλος 12, Γκουντουβάς 19(1)

Λούρος (Μπαμπαλιάμης): Κονάκης 6, Μπίρης 11, Κοψάρης 10, Γιώτης 5(1), Σιγιάνης, Σουρδής, Κουρλοκώστας 6(1), Μπεκιάρης 5(1), Νάσης, Μπαμπαλιάμης 5, Λιόλιος, Πέτρου 2


Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου