Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Φοβερός και τρομερός Γεωργίου, οδήγησε τον ΑΓΣΙ σε άνετη νίκη



 

    Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και όντας επιβλητικός, ο ΑΓΣΙ νίκησε με 102-61 το Αγρίνιο και έφτασε τις 8 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Οι παίχτες του Τσουκανέλη έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν εύκολα σε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τρομερή εμφάνιση από τον Γεωργίου που σημείωσε 36 πόντους.


    Ο Τσουκανέλης επέλεξε στην αρχική του πεντάδα τους Γεωργίου, Ζαμπέτη, Εξαρχόπουλο, Μάκη και Μπαρτζώκα, ενώ ο κόουτς Φαράντος ξεκίνησε για τους "Αγρινιώτες" με τους Δάρλα, Σταμουλάκη, Μπόσμο, Μπαρούχα και Βασιλείου. Οι γηπεδούχοι έκαναν δυναμικό ξεκίνημα στον αγώνα, αφού προηγήθηκαν με 13-5 στο 5΄. Μάλιστα λίγο πριν τη λήξη της περιόδου ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (22-12). Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΓΣΙ κατόρθωσε να φτάσει τη διαφορά ακόμα και στους 20 πόντους (38-18 στο 16΄). Τελικά οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 45-31.

    Στην τρίτη περίοδο, ο ΑΓΣΙ ήταν απολαυστικός και έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά του δεκάλεπτα. Με επιμέρους σκορ στο δεκάλεπτο 30-14 υπέρ των γηπεδούχων, η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 32 πόντους. Οι παίχτες του Τσουκανέλη είχαν τρομερή συγκέντρωση στην άμυνα και στην επίθεση οι επιλογές τους ήταν εξαιρετικές. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο κόουτς Τσουκανέλης, είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς παίχτες που είχε στη διάθεσή του, οι οποίοι αποκόμισαν σπουδαίες εμπειρίες. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Καννή, που συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις, μετά τη χτεσινή φοβερή παρουσία που είχε με την ομάδα του ΑΓΣΙ(Β) και άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του. Μοναδικό μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Βασιλείου για την ομάδα του Αγρινίου.

Τα δεκάλεπτα:22-15,45-31,77-45,102-61

ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης): Γεωργίου 36, Ζαμπέτης 11, Τσίγκας 2, Καλφαλίδης 3, Αντωνίου 2, Καννής 12, Βάτσιος 1. Μάκης 17, Τσιλιγγαρίδης, Εξαρχόπουλος 6, Μπαρτζώκας 6, Θώδης 6

Γ.Ε. Αγρινίου (Φαράντος): Ντάλας, Αϋφαντοπουλος, Βακουφτσής, Σταμουλάκης 6, Μπεκατώρος 6, Μπαρούχας 24, Σαπλαούρας, Τσώλος 3, Μπόσμος 3, Δάρλας 5, Βασιλείου 12, Βούλγαρης 2


Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου