Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Άκρως πετυχημένα ολοκληρώθηκε το Ντούγιας Christmas Basketball Camp




Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι το Christmas Camp που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Ντούγιας Basketball Academy. Η σημερινή μέρα ήταν η 3η και τελευταία με άπαντες να μένουν πολύ ικανοποιημένοι τόσο από το επίπεδο προπόνησης, όσο και από την άρτια οργάνωση των υπευθύνων.

Ο Μίρκο Μιλίσεβιτς είχε τη δυνατότητα για τελευταία φορά να διδάξει και να προπονήσει τα παιδιά της Ακαδημίας. Οι ασκήσεις του Σέρβου κόουτς την τελευταία μέρα αφορούσαν περισσότερο τη συνεργασία των παικτών με σκοπό τη βελτίωση της ομαδικότητάς τους. Επιπλέον ο Μιλίσεβιτς επικεντρώθηκε στην ατομική βελτίωση των παιδιών με ασκήσεις ντρίμπλας αλλά και σουτ. Στο τέλος τα παιδιά, είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε αγώνες διπλού.
Λίγο πριν αποχαιρετήσει τους νεαρούς αθλητές, ο Μιλίσεβιτς μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η συστηματική και σκληρή προπόνηση προκειμένου να υπάρχει συνεχής βελτίωση, ενώ ξεχώρισε και τον αθλητή που θα συμμετέχει στο Camp του, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στο Βελιγράδι. Πρόκειται για τον Δημήτρη Αποστολίδη, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει μία πρωτόγνωρη εμπειρία το προσεχές καλοκαίρι στο Βελιγράδι.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου