Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Για 12η σεζόν με τα κυανόλευκα η Σαρηγιαννίδου

Για 12η σεζόν η αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ντίνα Σαρηγιαννίδου, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα κυανόλευκα προσφέροντας με την ποιότητα και την εμπειρία της.

Η Σαρηγιαννίδου προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας της μετρώντας 13.1 πόντους, 8.6 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.8 κλεψίματα στην Α1 Γυναικών με τις εμφανίσεις της να οδηγούν στην κλήση από την Εθνική Ελλάδος όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο της προ ολίγων ημερών στο 3ο διεθνές τουρνουά Βάσω Μπεσκάκη.


Η σχετική ανακοίνωση:

12η χρόνια και συνεχίζουμε!

Προερχόμενη από μια εντυπωσιακή χρονιά, με σημαντική συμβολή στην κατάκτηση της 5ης θέσης, η αρχηγός Ντίνα Σαρηγιαννίδου, ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC.

Η εμβληματική αρχηγός μας έσπασε τα κοντέρ καθώς είχε ομολογουμένως την καλύτερη της χρονιά με τον σύλλογο τελειώνοντας το πρωτάθλημα με 13.1 πόντους, 8.6 ριμπάουντ, 2.7 ασσίστ , 1.8 κλεψίματα σε 31.1 λεπτά συμμετοχής καθώς και 16.7 στο σύστημα αξιολόγησης το καλύτερο από πλευράς Ελληνίδων.

Επιβραβεύτηκε φέτος για την πορεία της στο Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε με την κλήση της στην Εθνική Γυναικών και την συμμετοχή της στο 3ο Διεθνές Τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» το οποίο διεξήχθη στην πόλη των Ιωαννίνων

Η Ντίνα Σαρηγιαννίδου, δήλωσε: Συνεχίζουμε δυνατά και οικογενειακά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου