Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

IBC: Παιχνίδια «Καλαθοσφαίρισης – Αλληλεπίδρασης» με τη συμμετοχή του Δημήτρη Παπανικολάου και παιδιών με αναπηρία

Την ερχόμενη Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 11:00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων το IBC διοργανώνει παιχνίδια «Καλαθοσφαίρισης – Αλληλεπίδρασης» με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Όλοι μοναδικοί, όλοι ίσοι 11:11» του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή και συγγραφέα, Δημήτρη Παπανικολάου στην πόλη των Ιωαννίνων. Στην εκδήλωση εκτός από τον Δημήτρη Παπανικολάου θα συμμετέχουν παιδιά του IBC και παιδιά με αναπηρίες από διάφορες δομές. 

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Όλοι μοναδικοί, όλοι ίσοι 11:11» του Δημήτρη Παπανικολάου ο Αθλητικός Σύλλογος IBC Ιωαννίνων διοργανώνει την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων παιχνίδια «Καλαθοσφαίρισης – Αλληλεπίδρασης»

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο συγγραφέας και αθλητής του μπάσκετ Δημήτρης Παπανικολάου, τα παιδιά του αθλητικού σωματείου IBC και τα παιδιά με αναπηρίες από τις παρακάτω δομές:

• ΚΔΑΠ με Α της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας  «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»

• ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ «ΕΛΕΠΑΠ»

• ΣΤΕΓΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ»

• Οικοτροφείο  Αυτιστικών Ατόμων "ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ" της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων ( Ε.Ε.Π.Α.Α.)

• 1ο ΚΔΑΠ ΜΕΑ  Δήμος Ιωαννιτών

• «ΕΣΤΙΑ» Σύλλογος Προστασίας Ατόμων με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος

Σε όλους του συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια και αντίτυπα του βιβλίου του Δημήτρη Παπανικολάου «Όλοι μοναδικοί, όλοι ίσοι».

Η συμμετοχή και η συμπερίληψη είναι έννοιες που οφείλουμε να υιοθετήσουμε όλοι και μέσω πρακτικών μας να συμβάλλουμε σε έναν πιο δίκαιο και ισότιμο κόσμο.

Με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε. «𝝜𝝥𝝚𝝞𝝦𝝮𝝩𝝞𝝟𝝖 𝝖𝝪𝝘𝝖»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου