Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Συνεχίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC η Ξανθοπούλου

Την παραμονή της Στέλλας Ξανθοπούλου ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC και έτσι μετά τη Γεωργία Δαμουλάκη μία ακόμα αθλήτρια από το περσινό ρόστερ θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα.

Η 26χρονη guard/forward επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου είχε αγωνιστεί και κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα από το 2016-2020.

Η σχετική ανακοίνωση: 

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αγαπημένη μας Στυλιανή Ελευθερία Ξανθοπούλου. Η Στέλλα έβαλε το δικό της ξεχωριστό λιθαράκι στην επίτευξη του στόχου που δεν ήταν άλλος από την 5η θέση, με την θέληση της, το πείσμα της κατάφερε να βοηθήσει παρά τις όλες αντιξοότητες. Η Στέλλα μας έκανε την εξής δήλωση: 

Για 7η χρονιά στο «σπίτι μου» τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Είμαι ευγνώμων που μετά από αυτή τη πετυχημένη χρονιά και έχοντας υπόψιν ότι έχουμε και την ευκαιρία να βρεθούμε στην Ευρώπη που θα είναι η επιβράβευση όλων αυτών των χρόνων της σκληρής δουλειάς και στήριξης που έχουμε από την διοίκηση και κυρίως από τον υπέροχο κόσμο μας που είναι στυλοβάτης και το πιο δυνατό «χαρτί» μας για αυτό που έπεται στην συνέχεια ήταν αδύνατο να φύγω. 

Εύχομαι μια χρονιά με πολλή υγεία επιτυχίες και ένα κατάμεστο γήπεδο να φωνάζει ΠΑΜΕ ΠΑΣ ! 💙


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου