Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Επέστρεψε στη Δόξα Πύρρου Άρτας ο Τσατάλας

φωτο: artagoal.gr 

Την επιστροφή του Παναγιώτη Τσατάλα ανακοίνωσε η Δόξα Πύρρου Άρτας ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο το χορό των μεταγραφών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 33χρονος guard/forward είχε φορέσει τη φανέλα της Δόξας για ένα εξάμηνο μέσα στο 2023 όντας πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και την άνοδο στη National League 2. Πλέον επιστρέφει στην ομάδα προκειμένου να τη βοηθήσει με την ποιότητα και την εμπειρία του στο απαιτητικό πρωτάθλημα της National League 2. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή προσθήκη για τους Αρτινούς οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινώσει τις ανανεώσεις με τους Μπάλλα, Θώδη και Ιωαννίδη.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Τσατάλα. O έμπειρος 33χρονος guard, ύψους 1,95, επιστρέφει στην ομάδα μας, με την οποία είχε πανηγυρίσει την άνοδο στην National League 2, μετά από διάλειμμα ενός έτους στον ΑΓΣΙ. Ο Παναγιώτης Τσατάλας που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στους Τιτάνες Παλαμά, Ιπποκράτη Κω, Α.Ο. Αγρινίου, Πανελλήνιο, ήταν ένας από τους παίκτες που αγαπήθηκαν από το Αρτινό κοινό και άφησε μόνο φίλους κατά το προηγούμενο πέρασμά του από την ομάδα μας.

Παναγιώτη σε καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένειά μας και σου ευχόμαστε πάντα υγεία και επιτυχίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου