Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Έδωσαν τα ηνία στον Μούτσιο οι Vikos Φalcons

Οι Vikos Φalcons έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν, βρισκόμενοι μία "ανάσα" από τη συμμετοχή τους στην Elite League μέσω wild card, με τον Ηλία Μούτσιο να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. 

Ο 43χρονος τεχνικός έχει συνδέσει το όνομά του με τον Χαρίλαο Τρικούπη τον οποίο ανέλαβε το 2021 τερματίζοντας στην 4η θέση με ρεκόρ 20-8. Τη σεζόν 2022-23 είχε τερματίσει στην 11η θέση στη regular season με ρεκόρ 14-16 καταφέρνοντας να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή στην Elite League μέσω της διαδικασίας των playout. Την περσινή σεζόν οι Μεσολογγίτες δεν απέφυγαν τον υποβιβασμό καθώς με ρεκόρ 10-20 τερμάτισαν στη 16η θέση. 

Στο παρελθόν έχει διατελέσει και βοηθός προπονητή στον Χαρίλαο Τρικούπη με κορυφαία στιγμή τη σεζόν 2020-21 όταν ήταν στο πλάι του Ντίνου Καλαμπάκου στην Basket League. Ακόμα έχει κοουτσάρει τον Αίολο Αστακού και τον Λέοντα Μεσολογγίου. 

Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση των Vikos Φalcons ξεκινώντας τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Ηλία Μούτσιο, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας μας για τη σεζόν 2024-25. 

Ο νέος προπονητής των “Γερακιών” τα τελευταία 3 χρόνια διετέλεσε head coach του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου στην Elite League ενώ επί σειρά ετών ήταν ο άμεσος συνεργάτης των Γιάννη Δημητριάδη και Ντίνου Καλαμπάκου. 

Ο 43χρονος τεχνικός έχει ταυτίσει το όνομά του με τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου όπου ξεκίνησε ως προπονητής το 2011 στα παιδικά και εφηβικά τμήματα της ομάδας, με αποκορύφωμα τη σεζόν 2020-21 κατά την οποία ήταν βοηθός προπονητή της ομάδας του Μεσολογγίου στο πρωτάθλημα της Basket League.

Οι διακρίσεις του μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

🏀 2021-22: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ PLAY OFFS ΑΝΔΡΩΝ Α2

🏀 2020-21: BASKET LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ (ASSISTANT COACH) 

🏀2019-20: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ και άνοδος στην BASKET LEAGUE (ASSISTANT COACH)

🏀 2018-19: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ PLAY OFFS Α2 ΑΝΔΡΩΝ (ASSISTANT COACH)

Καλωσορίζουμε τον Ηλία Μούτσιο στην ομάδα μας και ευχόμαστε υγεία επιτυχίες και υψηλές πτήσεις με τους Vikos Φalcons!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου