Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Vikos Φalcons: Πρώτοι στην αξιολόγηση για wild card και μία "ανάσα" από την Elite League

Κάθε καλοκαίρι πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου η ΕΟΚ δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη χορήγηση wild card για συμμετοχή σε ανώτερη κατηγορία. Οι Vikos Φalcons είναι μεταξύ αυτών που έδειξαν έμπρακτα ενδιαφέρον για συμμετοχή στην Elite League με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει τη σειρά αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την αρμόδια επιτροπή μετά την εξέταση των φακέλων που κατέθεσαν 4 ομάδες. 

Οι Vikos Φalcons είναι πρώτοι στη συγκεκριμένη λίστα και φαίνεται να βρίσκονται πολύ κοντά στη χορήγηση wild card για την Elite League. Όπως τονίζει η ΕΟΚ στην ανακοίνωσή της η διαδικασία έχει και επόμενα στάδια μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση για τις ομάδες που θα καλύψουν τις κενές θέσεις που θα προκύψουν πάντως όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι οι Γιαννιώτες τη νέα σεζόν θα αγωνιστούν στην Elite League. 

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των φακέλων των ομάδων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για διεκδίκηση Wild Card στην Elite League και την Α1 γυναικών και η αρμόδια επιτροπή κατέληξε στη σειρά αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων.

Για την Elite League αυτή είναι, Βίκος Ιωαννίνων, Έσπερος Λαμίας, Εθνικός Λιβαδειάς και Αρκαλοχώρι.

Για την Α1 γυναικών, Αθηναϊκός και Πανσερραϊκός.

Η διαδικασία έχει και επόμενα στάδια μέχρι τη χορήγηση των καρτών για τις κενές θέσεις που θα υπάρξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου