Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Δόξα Πύρρου Άρτας: Διοργανώνει camp με υψηλό προσκεκλημένο τον Ντέιβιντ Ίνγκραμ


Το τριήμερο 18-20 Ιουνίου η Δόξα Πύρρου Άρτας διοργανώνει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, μπασκετικό camp με τον σπουδαίο Ντέιβιντ Ίνγκραμ να είναι υψηλός προσκεκλημένος όπως και οι επίσης σπουδαίοι προπονητές, Βαγγέλης Αλεξανδρής και Νίκος Χασόπουλος. 

To camp θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Άρτας και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ομάδα αυτό το τριήμερο θα βρεθούν στην Άρτα μεγάλα ονόματα της εγχώριας προπονητικής σκηνής προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν τα βασικά του μπάσκετ. 

Η σχετική ανακοίνωση:

Πλησιάζουν οι μέρες που ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που εμφανίστηκαν στα Ελληνικά γήπεδα, ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ, θα είναι στην πόλη μας. Μαζί του θα βρίσκονται μεγάλα ονόματα της εγχώριας προπονητικής σκηνής προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν τα βασικά του μπάσκετ σε μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ, που έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε στην πόλη μας.

Πληροφορίες για το Basketball Camp στη γραμματεία της Ακαδημίας μας, τις ώρες διεξαγωγής των προπονήσεων, καθώς και στα τηλέφωνα :

Μπίστας Γιώργος 6974416461

Μάνθας Κωνσταντίνος 6945650301

Λάιος Φάνης 6978991055




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου