Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Έκανε τον απολογισμό της σεζόν η Γ.Ε.Κ.

Τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε προ ολίγων ημερών έκανε η Γ.Ε.Κ., μίας σεζόν η οποία στέφθηκε με επιτυχία καθώς πανηγύρισε την επιστροφή στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Παράλληλα έθεσε τον στόχο της επόμενης χρονιάς που δε θα είναι άλλος από την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. 

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Γ.Ε. Κέρκυρας έκανε την αποχαιρετιστήρια αναφορά της, για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά: Το Δ.Σ. της Γ.Ε. Κέρκυρας αισθάνεται την ανάγκη να κάνει το δικό της απολογισμό για την σεζόν που τελείωσε και για το τι μέλλει γενέσθαι για την νέα περίοδο.

Η ομάδα μας μετά τον υποβιβασμό από την Α ΕΣΚΑΒΔΕ την προηγούμενη σεζόν, έθεσε αμέσως σαν στόχο την επάνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε πολλές. Παρόλα αυτά δεν μας λύγισαν και στο τέλος καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο όντας μέσα στην τριάδα των προνομιούχων θέσεων.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το τεχνικό τιμ της ομάδας καθώς και τους αθλητές μας για την προσπάθεια που έκαναν. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που συνάντησαν μέσα στην χρονιά, στα play-offs έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν την άνοδο και την πήραν.

Τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολή έως αδύνατη η επίτευξη του στόχου και η ομαλή λειτουργεία της ομάδας εντός και εκτός παρκέ. Τους ανθρώπους που έβαλαν έστω και ένα μικρό λιθαράκι στην φετινή μας προσπάθεια. Σας ευχαριστούμε έναν προς έναν ξεχωριστά και ευχόμαστε να σας έχουμε μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμα.

Η ομάδα θα παραταχθεί την νέα σεζόν με ταπεινότητα αλλά και αποφασιστικότητα στα παρκέ της Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Στόχος ξεκάθαρος είναι η παραμονή ώστε να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και εδραιωθούμε στην κατηγορία.

Καλό καλοκαίρι με υγεία και ραντεβού το Σεπτέμβρη για την νέα σεζόν που θα βρει την ομάδα μας και πάλι στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου