Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Με διπλό ρόλο στη Δόξα Πύρρου Άρτας ο Ντίνος Σταυρόπουλος

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης από την ενεργό δράση ο Ντίνος Σταυρόπουλος ανέλαβε με κάθε επισημότητα διπλό πόστο στη Δόξα Πύρρου Άρτας καθώς θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και ο υπεύθυνος ακαδημιών.

Η σχετική ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πρόσληψη στη θέση του General Manager (GM-Τεχνικού Διευθυντή) του Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου.

Tα λόγια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι περιττά.  Μετά τη θητεία του σε Τρίτωνα, Περιστέρι, Παπάγου, Ροάν, Άρτλαντ, Μπονκούρ, Απόλλωνα Πατρών, Βόνμπαου, Κεραυνό Αιγίου, ΓΕ Αγρινίου, ΑΟ Αγρινίου, Χαρίλαο Τρικούπη, Λέοντα Μεσολογγίου, Σπάρτακο, Βίκο Ιωαννίνων και την περσινή συμμετοχή του στην πετυχημένη πορεία της ομάδας μας στη National League 2, o Ντίνος κρέμασε τα παπούτσια του, ύστερα από 30 χρόνια στα γήπεδα και θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του στο σύλλογό μας από άλλο πόστο. 

Ταυτόχρονα με τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στο ανδρικό τμήμα της ΑΕ Δόξας Πύρρου 2001, ο Ντίνος Σταυρόπουλος αναλαμβάνει και τη θέση του Υπεύθυνου Ακαδημίας της ομάδας μας. 

Ντίνο να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της καριέρας σου.


φωτογραφία: artagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου