Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ντίνος Σταυρόπουλος

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Ντίνος Σταυρόπουλος έχοντας γράψει αμέτρητα χιλιόμετρα στα παρκέ με μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του όπου και αν αγωνίστηκε. 

Ο πολύπειρος forward έχει αγωνιστεί στην Α1, στο εξωτερικό, σε Γερμανία, Γαλλία και Ελβετία, ενώ ο Χαρίλαος Τρικούπης έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του καθώς με τη φανέλα του έγραψε ιστορία ανεβαίνοντας από την Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ μέχρι και και την Α2. Αρκετά χρόνια αγωνίστηκε και στον Α.Ο. Αγρινίου ενώ τις πιο πρόσφατες σεζόν φόρεσε τις φανέλες των Λέοντα Μεσολογγίου, Σπάρτακου Ιωαννίνων, Βίκου Ιωαννίνων και ο τελευταίος σταθμός ήταν πέρυσι η Δόξα Πύρρου Άρτας. 


Το σχετικό post του Ντίνου Σταυρόπουλου:

Και έφτασε η στιγμή που κάπου εδώ λέμε "κρεμάμε παπούτσια."  

Μετά από 30+ χρόνια με απίστευτες εικόνες,  πολλές εμπειρίες και πολλά ανάμεικτα συναισθήματα (κυρίως  όμορφα) ένας  ονειρεμένος κύκλος τελειώνει και ξεκινάει ένας καινούργιος.    

Εδώ να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια γνώρισα πολλούς ανθρώπους, έκανα φιλίες, είδα καινούργια  μέρη και όλα αυτά βοήθησαν στο να  ζήσω κάτι σπουδαίο και απίστευτα όμορφο. 

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψαν και με εμπιστεύτηκαν δίνοντας μου την ευκαιρία να συνεργαστούμε και να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου