Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Γιάννης Παπαδόπουλος: "Κλείνει για μένα ένας κύκλος 6,5 χρόνων ως πρώτος προπονητής του IBC"

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ότι μετά από 6.5 χρόνια ως head coach του IBC ο κύκλος γι' αυτόν κλείνει. Παράλληλα ευχαρίστησε τον πρόεδρο, Γιώργο Ζάραγκα, τον γιατρό και γενικό αρχηγό της ομάδας, Κώστα Ιωάννου, και τον έφορο, Γιώργο Μαρτζούκο, για την άριστη συνεργασία ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του και τους παίκτες με τους οποίους δούλεψε μαζί από το 2018, όταν είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας, μέχρι και το 2024.   

Το σχετικό post του Γιάννη Παπαδόπουλου: 

Με τον προχθεσινό αγώνα των play out της ομάδας μας απέναντι στην ομάδα του ΓΛΑΥΚΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, κλείνει για μένα ένας κύκλος 6,5 χρόνων ως πρώτος προπονητής της ομάδας του IBC - Ioannina Basketball Club. Μπορεί  αυτός ο κύκλος να κλείνει με ένα μη επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, ωστόσο πρέπει να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου για την συγκλονιστική τους προσπάθεια σε αυτή την σειρά των play out, όπου όλα κρίθηκαν σε μία κατοχή, σε ένα σουτ. Η ζωή όμως συνεχίζεται, πιστεύω ακράδαντα ότι η ομάδα μπορεί να επανέλθει άμεσα στις Εθνικές Κατηγορίες, αφού υπάρχει ένας ικανότατος πυρήνας νεαρών παικτών και σίγουρα πολύ μεγάλη διοικητική εμπειρία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Διοίκησης για την ευκαιρία που μου δώσανε να προπονήσω την Ανδρική ομάδα αυτά τα 6,5 χρόνια. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Ζάραγκα για την συμπαράσταση του όλα αυτά τα χρόνια, τον γιατρό και γενικό αρχηγό της ομάδας Κώστα Ιωάννου για την πολύτιμη συνεισφορά του σε όλα τα επίπεδα, ειδικά τα τρία τελευταία δύσκολα χρόνια και φυσικά τον έφορο, ακούραστο εργάτη και ψυχή της ομάδας Γιώργο Μαρτζούκο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες μου στην προπόνηση καθώς και τους παίκτες που προπόνησα αυτά τα χρόνια. Όλοι με βοηθήσανε να γίνω καλύτερος άνθρωπος και σίγουρα καλύτερος προπονητής. Τέλος εύχομαι περαστικά και γρήγορη επάνοδο στις προπονήσεις στον μεγάλο άτυχο της φετινής χρονιάς, τον Σωτήρη Ζώτο, του οποίου η απουσία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή και καθοριστική.

Καλή Ανάσταση, με υγεία για όλους και τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου