Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Κώστας Νικάκης: "Κύριε Λιόλιο είμαι απέναντί σας"

Με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, τις τελευταίες 15 μέρες σε Ήπειρο, Κέρκυρα και Αγρίνιο, ο τέως πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ και υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης (την Κυριακή 3 Μαρτίου) Κώστας Νικάκης, εξέδωσε ανακοίνωση σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Η σχετική ανακοίνωση:  

Είναι θετικό ο εκάστοτε πρόεδρος της ΕΟΚ να έρχεται σε απευθείας επαφή με τις Ενώσεις, τα σωματεία. Ο κύριος Λιόλιος μετά την εκλογή του και μέχρι πρόσφατα δεν είχε βρει χρόνο να μας επισκεφτεί, να επισκεφτεί την Ένωση μας. Συνοδεία παραγόντων και στελεχών της ΕΟΚ, συνάντησε τα σωματεία της ΕΣΚΑΒΔΕ δύο φορές τις τελευταίες 15 ημέρες. 

Υπάρχει έστω ένας άνθρωπος, που να θεωρεί ότι αυτή η περιοδεία του (διπλή) είναι άσχετη με τις επικείμενες εκλογές στην Ένωση μας;

Ο κύριος Λιόλιος επικαλείται συχνά την «ηθική». Με την ελπίδα ότι τα έξοδα της μετακίνησης καλύπτονται από δικούς του πόρους (η ηθική που λέγαμε) κι όχι από χρήματα της Ομοσπονδίας, καλωσορίζουμε τον κ. Λιόλιο στη μάχη για τις εκλογές της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Χρησιμοποίησε ως «λαγό» τον Άγγελο Παπανικολάου, ο οποίος μπήκε μπροστά για να ηγηθεί της διοίκησης Πρωτοδικείου, αλλά φαίνεται ότι  δεν κρίθηκε ικανός να μας αντιμετωπίσει. Αν και με τον κύριο Λιόλιο ποτέ δεν ξέρεις...

Ο κύριος Λιόλιος, μετρώντας τη σκιά του για μπόι, θεωρώντας υποτελείς τους παράγοντες της Ένωσης μας αλλά και όλης της Ελλάδας, αδιαφορώντας για τις συνθήκες και τις ανάγκες τής περιοχής μας, θέλει επί προσωπικού να νικήσει.

Στο πρόσωπο μου βλέπει τον Παναγιώτη Φασούλα και τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ».  Αν δεν ήμουν υποψήφιος, αν δεν ήμουν πιστός στις αρχές μου, θα ήμουν εκεί που όρισαν τα σωματεία. 

Κύριε Λιόλιο, να γνωρίζετε και στις επόμενες εκλογές της ΕΟΚ απέναντι σας θα είμαι, στο πλάι του επόμενου προέδρου της ΕΟΚ, Παναγιώτη Φασούλα.

Άλλα λέγατε στα σωματεία μπροστά στον κόσμο κι άλλα μηνύματα έστελναν οι συνεργάτες σας. Μας μετρήσατε λάθος κ. Λιόλιο. Θα πάρετε την απάντηση σας, όχι από εμάς, από εκείνους στους οποίους θεωρείτε ότι μπορείτε να επιβάλλετε την άποψη σας. Όσο εσείς θα χρησιμοποιείτε προέδρους μιας χρήσης, εμείς θα είμαστε εδώ. 

Και στις εκλογές της ΕΣΚΑΒΔΕ, και μετά. Για τον τόπο μας, αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.


Κώστας Νικάκης

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου