Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Στο 5ο Τουρνουά Αγάπης "Μαργαρίτα Σαπλαούρα" ο Βίκος Φalcons

Δήμος Αγρινίου και Α.Ο. Αγρινίου διοργανώνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 6-7 Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Αγρινίου το 5ο Τουρνουά Αγάπης "Μαργαρίτα Σαπλαούρα" στο οποίο θα συμμετέχει και ο Βίκος Φalcons. 

Οι Γιαννιώτες έχουν το αγωνιστικό τους ρεπό στην 11η αγωνιστική στο 2ο όμιλο της National League 1 και η συμμετοχή στο 5ο Τουρνουά Αγάπης "Μαργαρίτα Σαπλαούρα" είναι μία ιδανική ευκαιρία για τον νέο προπονητή, Κώστα Δελέγκο, να τεστάρει την ομάδα του κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους. Χαρίλαος Τρικούπης, Α.Ο. Μυκόνου και Κόροιβος Αμαλιάδας είναι οι 3 ομάδες από την Elite League που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά εκμεταλλευόμενες τη διακοπή που υπάρχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα λόγω της διεξαγωγής του UNICEF Trophy. 

Στον 1ο ημιτελικό ο Βίκος Φalcons θα αντιμετωπίσει τον Χαρίλαο Τρικούπη ενώ στο 2ο ο Κόροιβος Αμαλιάδας τον Α.Ο. Μυκόνου. Τα δύο αυτά παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο 6 Ιανουαρίου ενώ ο Μεγάλος και ο Μικρός Τελικός την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. 

Το πιο σημαντικό είναι ότι τα έσοδα του τουρνουά θα δοθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "ΦΛΟΓΑ". Τα εισιτήρια της διοργάνωσης κυκλοφορούν στη συμβολική τιμή των 3€. 


Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 

Βίκος Φalcons-Χαρίλαος Τρικούπης (16:00) 

Κόροιβος Αμαλιάδας-Α.Ο. Μυκόνου (18:00)

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 

Μικρός Τελικός (16:00)

Μεγάλος Τελικός (18:00)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου