Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Β.Α.Ο. Άρτας: Συλλογή πολύτιμων εμπειριών στη Θεσσαλονίκη

Τα παιδιά της Ακαδημίας του Β.Α.Ο. Άρτας είχαν την ευκαιρία να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες στη Θεσσαλονίκη καθώς επισκέφθηκαν το μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ., έπαιξαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Ηρακλή στο Ιβανώφειο και παρακολούθησαν τον αγώνα του Άρη με την Σλασκ για τη 13η αγωνιστική του EuroCup. 

Η σχετική ανακοίνωση: 

Με μια μπασκετική έκπληξη έκλεισε το 2023 η Ακαδημία μας πού για μια ακόμη φορά προσέφερε άλλο ένα ταξίδι γεμάτο μπάσκετ..

Πρώτος σταθμός το μουσείο της ΧΑΝΘ που κάθε άνθρωπος που ασχολείται με το μπάσκετ πρέπει να το δει από κοντά..

Τα παιδιά μας ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου και ακολούθησαν νοερά την πορεία του αθλήματος από τις απαρχές του έως τις μέρες μας!

Επόμενος σταθμός το ιστορικό γήπεδο Ιβανώφειο του Ηρακλή πού εκεί είχαν την ευκαιρία να παίξουν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Ηρακλή και μάλιστα αντιμετωπίζοντας ένα δικό μας παιδί πού αγωνίζεται με τα χρώματα του γηραιού.. Ανδρέα Τσίκο..

Τελευταίος σταθμός το Αλεξάνδρειο και τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ευρωπαϊκό αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τη Σλασκ και να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία..

Η χαρά όλων ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, γονείς αθλητές και προπονητές όλοι μαζί η οικογένεια του Βυζαντινού έκλεισε τη χρονιά μπασκετικά όπως όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να ζήσουν στιγμές μοναδικές πού θα τις θυμούνται πάντα..

Ευχαριστούμε θερμά της διοικήσεις και τους προπονητές της ΧΑΝΘ του ΗΡΑΚΛΗ και του ΑΡΗ για την φιλοξενία της Ακαδημίας μας!!

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς και όλα τα παιδιά πού έδωσαν βροντερό παρών σε άλλη μία εκδήλωση του συλλόγου

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία..

ΒΑΟ ΆΡΤΑΣ..

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ..ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου