Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

MetronGold Μολοσσοί: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο Βασίλης Χατζής

Την αποχώρησή του από τη θέση του head coach των MetronGold Μολοσσών μετά από 5 χρόνια  ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Βασίλης Χατζής με τους λόγους να είναι προσωπικοί και εξαιτίας της έλλειψης χρόνου λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Η σχετική τοποθέτηση:

Μετά από 5 σχεδόν σεζόν, ήρθε η δύσκολη στιγμή της αποχώρησης. Όσο εύκολη ήταν η απόφαση να αναλάβουμε το εγχείρημα "Μολοσσοί b.c." με τον Κώστα Μακρή προ 5ετίας, τόσο δύσκολη ήταν αυτή μου η απόφαση που πρέπει για σημαντικούς λόγους να αποχωριστώ αυτό το χόμπι που τόσο αγάπησα.

Σε όλο αυτό το διάστημα γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους από αθλητές όλων των ομάδων, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, κριτές κλπ. Τους αντιμετώπισα όλους με αξιοπρέπεια, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες, αποδεικνύοντας τόσο σε εμένα τον ίδιο όσο και στους πιο δύσπιστους, ότι ο σεβασμός και το fair-play είναι απαραίτητα στοιχεία του χώρου.

Δε μπορώ να τους ευχαριστήσω όλους έναν προς έναν διότι θα πλατειάσω τόσο που στο τέλος δε θα ευχαριστήσω και κανέναν. Πρέπει όμως να ευχαριστήσω τον (προ 5ετίας γνωστό μου που στη συνέχεια έγινε αδερφικός φίλος) Δημήτρης Ζήσης που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω όλη αυτή την εμπειρία, καθώς και τον Δημήτρη Καρβούνη που ήταν, είναι και θα είναι η κρυφή δύναμη αυτής της ομάδας.

Καλή επιτυχία MetronGold Μολοσσοί BC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου