Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών: Η κλήρωση για ΠΑΣ Γιάννινα WBC και Ioannina WBC

Τους αντιπάλους τους στο Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών έμαθαν ΠΑΣ Γιάννινα WBC και Ioannina WBC. Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συμμετοχής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC.

Οι "κυανόλευκες" ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στη Β΄ Φάση μιας και αγωνίζονται στην Α1 και θα βρουν μπροστά του τον νικητή του ζευγαριού Πάνθηρες Καβάλας-Παναθλητικός Συκεών. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 1 Οκτωβρίου εκτός έδρας. Αν ο ΠΑΣ προκριθεί τότε στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο μία εκ των ΑΕΚ Περιστερίου, ΚΑΟ Μελισσίων, Δάφνη Αγίου Δημητρίου, Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Άρη, Ioannina WBC. Το παιχνίδι θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου.

Το Ioannina WBC μπαίνει από την Α΄ Φάση του θεσμού μιας και συμμετέχει στην Α2 Γυναικών. Πρώτος αντίπαλος θα είναι ο Άρης σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Αν η ομάδα του Θοδωρή Τσιρώνη πάρει την πρόκριση τότε θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Νέου Ρυσίου στις 24 Σεπτεμβρίου. Αν οι Γιαννιώτισσες περάσουν και από τη 2η αγωνιστική της Α΄ Φάσης τότε θα βρουν αντίπαλο στη Β΄ Φάση μία εκ των ΑΕΚ Περιστερίου, ΚΑΟ Μελισσίων, Δάφνη Αγίου Δημητρίου σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 1 Οκτωβρίου. 


Για να δείτε αναλυτικά την κλήρωση στο Κύπελλο Γυναικών πατήστε εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου