Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών: Έμαθαν τους αντιπάλους τους Βίκος Ιωαννίνων, IBC και Δόξα Πύρρου Άρτας

Βίκος Ιωαννίνων, IBC και Δόξα Πύρρου Άρτας ήταν οι 3 ομάδες που βρέθηκαν στην κληρωτίδα για το Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Στην 1η αγωνιστική της Α΄ Φάσης ο Βίκος Ιωαννίνων θα υποδεχτεί τον Κ.Α.Ο. Δράμας με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 13 Σεπτεμβρίου. Αν πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση τότε θα τεθεί αντιμέτωπος στην 1η αγωνιστική της Β΄ Φάσης με έναν εκ των Φ.Ε.Α., Αιόλου Αγυιάς, ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια, ΕΦΑΟ Ζωγράφου. Σε περίπτωση πρόκρισης στη 2η αγωνιστική της Β΄ Φάσης τότε ο πιο πιθανός αντίπαλος θα είναι η Μεγαρίδα, ομάδα της Elite League. 

Εντός έδρας ξεκινά τις υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν και το IBC που θα φιλοξενήσει τον Α.Ο. Τρικάλων στις 13 Σεπτεμβρίου. Αν περάσει τoυς Τρικαλινούς τότε θα υποδεχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου μία εκ των Α.Ε. Λάρισας, Αγία Βαρβάρα Καβάλας. Σε περίπτωση που περάσει στην 3η αγωνιστική της Α΄ Φάσης τότε θα φιλοξενηθεί είτε από τον Όλυμπο ΕΚΕ είτε από το Ρούπελ Σιδηροκάστρου.

Η Δόξα Πύρρου Άρτας θα υποδεχτεί στο Νέο Τ9 Άρτας τον Ναύαρχο Βότση στον πρώτο φετινό αγώνα της ομάδας του Τάκη Παππά. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου. Αν πάρει την πρόκριση τότε στη 2η αγωνιστική της Α΄ Φάσης θα φιλοξενηθεί από μία εκ των Αλμυρού και Καστοριάς στις 20 Σεπτεμβρίου. Αν περάσει και από αυτόν το γύρο τότε στην 3η αγωνιστική της Α΄ Φάσης θα φιλοξενήσει μία εκ των Σταυρούπολη, Άργος Ορεστικό, Κούπα Κιλκίς.


Για να δείτε αναλυτικά την κλήρωση του Κυπέλλου Ανδρών πατήστε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου