Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Θρύλος Ιωαννίνων: Νέος προπονητής ο Δημήτρης Μπάτσης

Ο Δημήτρης Μπάτσης είναι ο άνθρωπος που επιλέχθηκε από το Θρύλο Ιωαννίνων προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του στην επερχόμενη σεζόν στη Β' ΕΣΚΑΒΔΕ.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Ο Θρύλος Ιωαννίνων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μπάτση, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντρικού τμήματος. Ο νεαρός προπονητής αποτελεί το πρόσωπο που επιφορτίζεται να συνεχίσει το επιτυχημένο πρότζεκτ της ανανέωσης του αντρικού τμήματος μέσω της ανάδειξης νεαρών παικτών. Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε ο Λευτέρης Κοσμάς ευελπιστούμε ότι θα είναι αντάξιος και γιατί όχι θα ξεπεράσει τις επιτυχίες του προκατόχου του. 

Ο Δημήτρης κάνει την μετάβασή του στους πάγκους μετά από μια πορεία ετών στα ερασιτεχνικά γήπεδα ως παίκτης. Ειδικότερα, φόρεσε επί χρόνια την φανέλα της Κόνιτσας, ενώ παλαιότερα έχει περάσει από την Άνω Πόλη Άρτας και τους Μολοσσούς. Παράλληλα τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο Εργασιακό Πρωτάθλημα και στο παρελθόν έχει τιμήσει και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αγωνιζόμενος σε πανελλήνια πανεπιστημιακά πρωταθλήματα! 

Αναμφίβολα μια τέτοια πορεία δημιουργεί πλήθος βιωμάτων και εμπειριών που με την ανάλογη φιλοδοξία και επιμονή μπορούν να οδηγήσουν σε ενδιαφέροντα προπονητικά αποτελέσματα! Τον καλωσορίζουμε, λοιπόν,  στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.  


φωτο: Epirus Arena Basketball 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου