Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

31 χρόνια “ZAGORI” Basketball Camp & Tournament: “O θεσμός που συνεχίζει!”

Το Zagori Basketball Camp & Tournament συμπλήρωσε αισίως 31 χρόνια ζωής με τους υπεύθυνους να πραγματοποιούν τον απολογισμό τους για μία ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση.

Το σχετικό δελτίο τύπου

Για μια ακόμη χρονιά το Epirus Sport & Health Center φιλοξένησε στα γήπεδα του Epirus Arena τις εκδηλώσεις του “Zagori” Basketball Camp & Tournament. Εκατοντάδες αθλητές/τριες συμμετείχαν στο camp, ενώ 18 ηλικιακά τμήματα από το ευρύτερο φάσμα του Ελλαδικού χώρου έδωσαν το παρόν στο καθιερωμένο ετήσιο τουρνουά μικρών ηλικιών.

Ο Euroleague Legend Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Πρωταθλητής Ευρώπης και Υπεύθυνος του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κώστας Τσαρτσαρής, τίμησαν την φετινή διοργάνωση με την χρήσιμη και ουσιαστική παρουσία τους. Οι παριστάμενοι αθλητές/τριες είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τον τρόπο που προσεγγίζεται η μπασκετική ανάπτυξη κάθε νέου αθλητή και να πάρουν σημαντικές πληροφορίες/γνώσεις από τους πιο ενδεδειγμένους ανθρώπους.


Η από 20ετίας συνεργασία με την μεγάλη βιομηχανία εμφιάλωσης νερού “Zagori water” και τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ συνεχίζει να αποτελεί τον “ακρογωνιαίο λίθο” της καταξίωσης του Zagori Basketball Camp & Tournament ως μιας από τις κορυφαίες και ιστορικότερες αθλητικές διοργανώσεις στον Ελλαδικό χώρο.

Στην επιτυχημένη διοργάνωση των 38 αγώνων των ηλικιακών τουρνουά συνεισέφεραν με την παρουσία τους οι διαιτητές του συνδέσμου Σ.Ε.Δ.Κ.ΒΔΕ τους οποίους και ευχαριστούμε.

Θερμές ευχαριστίες στην γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών “Crossover” που έντυσε τους αθλητές, προπονητές καθώς και τους προσκεκλημένους της διοργάνωσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου