Τρίτη 16 Μαΐου 2023

"Ξενιτεμένοι Γιαννιώτες": Καλή εμφάνιση Μαντζούκα, στο Final 4 της Elite League ο Παππάς, έμεινε στη Γ΄ Εθνική ο Προμηθέας 2014 του Βασιλείου

Επιστροφή στα παρκέ για επίσημο παιχνίδι μετά από περίπου 20 μέρες για τον Λευτέρη Μαντζούκα με καλή εμφάνιση, την πρόκριση στο Final 4 της Elite League πανηγύρισε ο Άλκης Παππάς με τον Πανερυθραϊκό, στη Γ΄ Εθνική και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ο Προμηθέας 2014 του Νίκου Βασιλείου. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έκαναν οι Γιαννιώτες που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους.

Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός-Basket League)

Μετά από περίπου 20 μέρες Παναθηναϊκός και Περιστέρι επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς στα playoff της Basket League όπου οι "πράσινοι" επικράτησαν εύκολα με 101-57. Καλή εμφάνιση από τον Μαντζούκα που ξεκίνησε στην αρχική 5άδα και σε 20:42 σημείωσε 9 πόντους (3/4 τρίποντα) κατεβάζοντας και 2 ριμπάουντ. 


 

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός-Elite League)

Ώρα playoff στην Elite League με τον Πανερυθραϊκό να περνά το εμπόδιο του Ηρακλή τελειώνοντας τη σειρά με 3-1. Οι "ερυθρόλευκοι" μετέφεραν τις 2 νίκες της κανονικής περιόδου και ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη την περασμένη Τετάρτη για το πρώτο παιχνίδι στην postseason. Ο "Γηραιός" επικράτησε με 78-66 μειώνοντας σε 2-1 με τον Παππά να αγωνίζεται για 11:52 χωρίς να σημειώσει κάποιο πόντο (0/4 σουτ) μοιράζοντας όμως 2 ασίστ. 

Το Σάββατο η σειρά μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου η ομάδα του Άλκη Παππά επικράτησε με 69-67 παίρνοντας το εισιτήριο για το Final 4 με τον Γιαννιώτη αθλητή να μην αγωνίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι. 


Νίκος Βασιλείου (Προμηθέας 2014-Γ΄ Εθνική playout)

Το νεανικό σύνολο του Προμηθέα 2014 κατάφερε να πανηγυρίσει το μεγάλο "διπλό" με 75-62 στην έδρα του Δίωνα Κυπαρισσίας εξασφαλίζοντας την παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Ο Βασιλείου σημείωσε 9 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του.  


Δημήτρης Κοσίνας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου