Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Έρχεται τον Ιούλιο το 9ο NBA Ntougias Basketball Camp

Το 9ο NBA Ntougias Basketball Camp έρχεται το τριήμερο 3-5 Ιουλίου με εκλεκτό καλεσμένο τον skill trainer Colston Kapnick. 

Η σχετική ανακοίνωση:

Τα τελευταία χρόνια η Aκαδημία Mπάσκετ Ντούγιας, πρωτοπορεί στην Ήπειρο φέρνοντας στα Ιωάννινα προπονητές και skills trainers, από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου,  το NBA.

Μετά από πολύ επιτυχημένες συνεργασίες με τον development coach Adam Branch (Indiana Pacers) και τον skills trainer Ryan Goodson (Goodson Basketball) τον Jonathan Reed συνεργάτη των Οκλαχόμα Θάντερ και ιδρυτή της ακαδημίας OnPointHoops, ο John Harris NBA skill trainer, o Νίκος Ντούγιας και ομώνυμες ακαδημίες, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έλευση του skill trainer COLSTON KAPNICK για την διεξαγωγή του 9ου ΝΒΑ Camp στα Ιωάννινα 3,4,5 Ιουλίου.

Ο coach Colston θα παρουσιάσει το ασκησιολόγιο του, με πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες για να μας μεταφέρει για ένα τριήμερο στον μαγικό κόσμο του Αμερικάνικου Μπάσκετ.

Στο 9ο NBA Camp τα παιδιά θα διδαχτούν τεχνικές του μπάσκετ που χρησιμοποιούνται στις ακαδημίες των Η.Π.Α. και θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την τεχνική τους ολοκληρωτικά καθώς το Camp θα περιλαμβάνει ασκήσεις  shooting, dribble clinic, footwork,defense και rebounding. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μία ατομική αξιολόγηση.

Το 9ο NBA Camp για μία ακόμα φορά εκμεταλλεύεται τις γέφυρες που έχτισε ο Νίκος Ντούγιας κατά την διάρκεια της καριέρας του με κορυφαίους παίκτες και προπονητές και φέρνει στα Ιωάννινα καταξιωμένους επαγγελματίες που είναι σε μοναδική θέση να καθοδηγήσουν τα παιδιά τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά καθώς είναι γνώστες του τι απαιτείται για να πετύχει ένας νεαρός αθλητής. Η μοναδική αυτή ευκαιρία είναι κάτι που δίνει στα Camp της ακαδημίας μας κάτι το ξεχωριστό με το οποίο μας έχει ταυτίσει ο κόσμος.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο :

Τηλέφωνο: 6942560114

Υ.Γ Περιορισμένος ο αριθμός των συμμετεχόντων!

Υ.Γ Σύντομα ολοκληρωμένη η αφίσα με τους χορηγούς μας!

( Όποιος θέλει μπορεί να κοινοποιήσει)

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου