Τρίτη 9 Μαΐου 2023

"Ξενιτεμένοι Γιαννιώτες": Ο "έλεγχος" της περασμένης εβδομάδας

Σε Elite League και Γ΄ Εθνική συνεχίστηκε η δράση για τους Γιαννιώτες που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους. Πάμε να δούμε τι έκαναν αναλυτικά. 

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός-Elite League) 

Στο τελευταίο παιχνίδι στην κανονική περίοδο της Elite League ο Πανερυθραϊκός κέρδισε το Μαρούσι με 67-64 και με ρεκόρ 18-12 μπήκε στα playoff από την 6η θέση. Ο Παππάς σε 15:11 σημείωσε 3 πόντους (1/7 σουτ), μοιράζοντας 2 ασίστ έχοντας ακόμα 1 κλέψιμο και 1 ριμπάουντ. Οι "ερυθρόλευκοι" διασταυρώνονται στην πρώτη φάση της postseason με τον Ηρακλή βρισκόμενοι στο 2-0 καθώς είχαν επικρατήσει και στα δύο φετινά μεταξύ τους παιχνίδια.


με το νούμερο 1 ο Άλκης Παππάς  

Σπύρος Παπανικολάου (Φ.Ε.Α.-Elite League)

Μεγάλο ντέρμπι παραμονής διεξήχθη ανάμεσα σε Αίαντα Ευόσμου και Φ.Ε.Α. με την ομάδα του Σπύρου Παπανικολάου να μην τα καταφέρνει γνωρίζοντας την ήττα με 73-59 και να υποβιβάζεται στη Β΄ Εθνική. Ο Παπανικολάου αγωνίστηκε για 06:11 χωρίς να σημειώσει κάποιο πόντο (0/1 σουτ) έχοντας 1 ριμπάουντ. 


Νίκος Βασιλείου (Προμηθέας 2014-Γ΄ Εθνική playout)

Ο Προμηθέας 2014 πήρε πολύτιμη νίκη με 69-53 επί του Δίωνα Κυπαρισσίας ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2 με την ομάδα που θα παραμείνει στη Γ΄ Εθνική να κρίνεται αύριο σε ένα τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι. Ο Βασιλείου ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών έχοντας 10 πόντους με 1 εύστοχο τρίποντο. 




Δημήτρης Κοσίνας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου