Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Σπύρος Κατσίβελος: "Πιστέψαμε στις δυνατότητές της ομάδας πετυχαίνοντας το στόχο της παραμονής"

φωτο: Λευτέρης Τζωρτζης

Στην εκπομπή "Άκου τι έκανες" των Λεωνίδα Πιστιόλη και Κώστα Ζαφείρη στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΟΚ μίλησε ο guard της Παραμυθιάς Σπύρος Κατσίβελος με αφορμή την παραμονή της ομάδας του στη Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παίκτης των "πρασίνων":

Για τη νίκη παραμονής επί της Ανόρθωση Βόλου: «Εξ αρχής ήμασταν αουτσάιντερ και κανένας δεν πίστευε σ’ εμάς. Μόνο εμείς πιστέψαμε στον εαυτό μας και τις δυνατότητες που είχε η ομάδα και κοιτάζαμε κάθε ματς ξεχωριστά. Εκεί στηρίχθηκε η επιτυχία της ομάδας τη φετινή χρονιά. Πήγαμε για να δώσουμε το 100%, δε σκεφτόμασταν τίποτα και τα παίξαμε όλα για όλα θεωρώ».

Για την ανταπόκριση που έχει η ΚΑΕ Παραμυθιά απ’ τον κόσμο: «Την αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα και τη στηρίζουν και ο κόσμος και η διοίκηση. Τον κόσμο τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί ήταν κάθε Κυριακή στο γήπεδο και μάς υποστήριζε και στα εντός και στα εκτός έδρας ματς, κάτι που φάνηκε και στο προχθεσινό (07/05) ματς που ήρθαν περίπου 100 φίλαθλοι. Ο κόσμος στήριξε πάρα πολύ την Παραμυθιά και όλη μας την προσπάθεια αυτήν τη χρονιά».

Για το στόχος της ομάδας τη νέα σεζόν: «Στόχος της ομάδας πιστεύω ότι θα είναι να διατηρήσει τον “κορμό” που είχε και σίγουρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε κάποιες προσθήκες. Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα κινηθεί η διοίκηση, είναι νωρίς ακόμη. Το βασικό που θέλουν και οι ίδιοι είναι να διατηρηθεί ο “κορμός” της ομάδας, διότι είχαμε μια πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και αυτό είναι το πλάνο τους».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου