Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Κ.Α.Ε. Παραμυθιά: "Καλούμε τους φιλάθλους να γεμίσουν το κάστρο μας"

Η Παραμυθιά έχει μπροστά της το πιο κρίσιμο μέχρι σήμερα παιχνίδι για την παραμονή στην κατηγορία υποδεχόμενη την Κυριακή το απόγευμα την Ανόρθωση Βόλου. Οι "πράσινοι" με ανακοίνωσή τους καλούν τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο ευχαριστώντας τον παράλληλα για τη μεγάλη υποστήριξη που παρείχε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο αυριανός αγώνας εξάλλου θα είναι ο τελευταίος εντός έδρας για τη φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Διανύοντας το σημαντικότερο στάδιο της φετινής σεζόν, θεωρήσαμε αναγκαίο να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, την τοπική κοινωνία. Αρχικά τους χορηγούς μας που βοήθησαν οικονομικά την ομάδα σε μια χρονιά με πολλά έξοδα. Και έπειτα τους υπέροχους φιλάθλους μας, που από το πρώτο παιχνίδι ήταν παρόντες και στήριξαν την ομάδα μας. Γνωρίσαμε την πίκρα αρκετές φορές, ειδικά στην έδρα μας, με παιχνίδια να χάνονται στο πόντο. Αλλά δεν πτοηθήκαμε, κάθε Κυριακή δίναμε τα πάντα, έχοντας εσάς στο πλευρό μας.

Ώσπου φτάσαμε στο "τώρα". Ένας αγώνας δίχως αύριο. Για αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας, τον 6ο ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ, αυτή τη Κυριακή στις 17.00, να γεμίσει το "κάστρο" μας και να μας ενισχύσει στην επίτευξη της αποστολής μας, την παραμονή στην κατηγορία!

Το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Παραμυθιά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου