Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Παρουσία Σοφοκλή Σχορτσιανίτη επισφραγίστηκε η λειτουργία ακαδημίας μπάσκετ Ιονίου και Γ.Ε.Κ.

Η άφιξη του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στην Κέρκυρα σήμανε την επισφράγιση της συνεργασίας Ιονίου και Γ.Ε.Κ. σε επίπεδο ακαδημιών με τη δημιουργία της νέας Ακαδημίας μπάσκετ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Με "BIG SOFO" η παρουσίαση της νέας Ακαδημίας Μπάσκετ του Ιονίου Α.Σ. και της Γυμναστικής Εταιρείας Κέρκυρας, ΙΟΝΙΟΣ - ΓΕΚ

Με μια όμορφη εκδήλωση επισφραγίστηκε και επίσημα, η λειτουργία της νέας ακαδημίας μπάσκετ του Ιονίου σε συνεργασία με την ΓΕΚ . 

Guest star ο διεθνής σέντερ και μέλος της ομάδας μας Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος θα συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας μας στα μπαράζ, για την άνοδο στην Γ' Εθνική. Τα παιδιά της ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το ίνδαλμα τους και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Πάνω από 100 μικροί αθλητές και γονείς συμμετείχαν στην  εκδήλωση, όπου όλα τα παιδιά έλαβαν δώρα και το προπονητικό υλικό από τους αθλητές της ανδρικής ομάδας μας και τον χορηγό της εκδήλωσης  κ. Τάσσο Μάνεση και την εταιρεία ‘Άλσος”.

Ταυτόχρονα έγινε η γνωριμία των γονέων των αθλητών της ακαδημίας με τις διοικήσεις των ομάδων.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο γ.γ. του Ιονίου κ. Νίκος Μπάκος.

Από πλευράς της Γ.Ε.Κ. μίλησαν ο πρόεδρος κ. Ιωσήφ Νικήτας και τα μέλη του τμήματος μπάσκετ κ.κ. Χρήστος Ιωάννου και Ηλίας Χατζής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι προπονητές της ακαδημίας Σπύρος Δεσσύλας, Γιάννης Ραψωμανίκης, Μπάμπης Βαρσάκης, ο Προπονητής της ανδρικής ομάδας του Ιονίου Κώστας Μακρής, ο έφορος Νίκος Παυλίδης καθώς και ο υπεύθυνος της ακαδημίας και προπονητής κ. Βασίλης  Νιάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου