Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Δόξα Πύρρου Άρτας: Ανακοίνωσε επίσημα την προσθήκη του Παναγιώτη Τσατάλα

"Σάρκα και οστά" πήρε η προσθήκη του Παναγιώτη Τσατάλα στο ρόστερ της Δόξας Πύρρου Άρτας με την ομάδα να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την απόκτησή του.

Η σχετική ανακοίνωση:

Πρωτοχρονιάτικο δώρο για τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας και τους φιλάθλους της ομάδας , πρόσφερε η διοίκηση της Α.Ε. ΔΟΞΑΣ- ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ, αφού συμφώνησε με τον Παναγιώτη Τσατάλα και κατάφερε να τον εντάξει στο ρόστερ του αντρικού τμήματος. Η προσθήκη του Παναγιώτη, πέρα από τη δεδομένη αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας, θα προσφέρει παραστάσεις επιπέδου Α2 Εθνικής, με το μεστό, εκρηκτικό και θεαματικό τρόπο παιχνιδιού του, που χρόνια έχουμε να δούμε στα παρκέ της μικρής μας πόλης. Πιστεύουμε η παρουσία του θα αποτελέσει το εφαλτήριο, των παιδιών της πόλης για την ενασχόληση με το άθλημα και θα ενισχύσει τη διάθεση αυτών που ήδη ασχολούνται, αφού το πρόσωπο του Παναγιώτη θα δουν ένα ισχυρό πρότυπο που ενισχύει στο μέγιστο την έννοια των λέξεων «Καλαθοσφαιριστής», «Αθλητής» & «Άνθρωπος».

Είναι τιμή για την πόλη μας, ένας αθλητής που ξεκίνησε από τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας (Πανελλήνιος) και ανδρώθηκε μπασκετικά στην Αμερική να φορέσει την φανέλα της ομάδας μας.

Καλώς ήρθες Παναγιώτη. Πάντα υγιής και δυνατός.

Καλούμε το φίλαθλο κοινό να γεμίσει το Τ9 όταν αγωνίζεται η ομάδα,προκειμένου να την ενισχύσει στην προσπάθεια για την άνοδο στη Γ Εθνική και να απολαύσει τον τρόπο παιχνιδιού του Παναγιώτη.

Χρέος μας να ενεργούμε ως διοίκηση, με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του μπάσκετ και την βελτίωση των Καλαθοσφαιριστών της Άρτας.

Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα και ένα καλύτερο επίπεδο ζωής για όλους το 2023.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Γεώργιος Μπίστας

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Σπύρος Τζαχρήστας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου