Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Β΄ Εθνική (3ος όμιλος): Βίκος Ιωαννίνων VS ΑΓΣ Ιωαννίνων στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, μεγάλα παιχνίδια σε Βέροια και Λευκάδα

Τρεις αγωνιστικές έχουν απομείνει μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος στον 3ο όμιλο της Β΄ Εθνικής. Αυτό το Σάββατο η δράση συνεχίζεται με την 9η αγωνιστική στην οποία υπάρχει παιχνίδι με τοπικό ενδιαφέρον με τον Βίκο Ιωαννίνων (6-1) να αντιμετωπίζει τον ΑΓΣ Ιωαννίνων (0-7).

Η ομάδα του Θωμά Κωστόπουλου θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο στην έδρα των Τρικάλων και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Για τον ΑΓΣ Ιωαννίνων η δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι γνωστή και στόχος είναι να παραμείνει ανταγωνιστικός για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Εξάλλου, τα επόμενα δύο παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου και Πρωτέα Γρεβενών είναι αυτά που μπορεί η γιαννιώτικη ομάδα να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις τη νίκη.

Δύσκολη έξοδος για τον Έσπερο Λαμίας (7-0) στην έδρα του Φιλίππου Βέροιας (5-3) που στο ΔΑΚ "Δημήτριος Βικέλας" μετρά 3 νίκες και μόλις 1 ήττα. Ο Έσπερος έχει 7 συνεχόμενες νίκες θέλοντας μία ακόμα κόντρα στην ομάδα του coach Κοθρά που προέρχεται από την ήττα από τη Νίκη Βόλου.

Η Δόξα Λευκάδας (5-2) θα υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου (5-2) με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις νίκες κόντρα σε ΑΓΣ Ιωαννίνων και Φίλιππο Βέροιας αντίστοιχα.

Τα Τρίκαλα Basket (6-1) των 3 συνεχόμενων νικών ταξιδεύουν στο Βόλο όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό (0-7) όντας το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του ροζ φύλλου. Ακόμα, στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής υπάρχει και το παιχνίδι του Πρωτέα Γρεβενών (1-6) με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2-6) με τις δύο ομάδες να έχουν κοινό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 17:00

Βίκος Ιωαννίνων- ΑΓΣ Ιωαννίνων (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο)

Φίλιππος Βέροιας- Έσπερος Λαμίας (ΔΑΚ "Δημήτριος Βικέλας")

Δόξα Λευκάδας- Νίκη Βόλου (ΔΑΚ Λευκάδας)

Ολυμπιακός Βόλου- Τρίκαλα Basket (ΕΑΚ Βόλου)

Πρωτέας Γρεβενών- Αναγέννηση Καρδίτσας (ΔΑΚ Γρεβενών)

Ρεπό: Ναύαρχος Βότσης


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Έσπερος Λαμίας 14 (7-0)

2. Τρίκαλα Basket 13 (6-1)

3. Βίκος Ιωαννίνων 13 (6-1)

4. Φίλιππος Βέροιας 13 (5-3)

5. Δόξα Λευκάδας 12 (5-2)

6. Νίκη Βόλου 12 (5-2)

7. Ναύαρχος Βότσης 11 (3-5)

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 10 (2-6)

9. Πρωτέας Γρεβενών 8 (1-6)

10. Ολυμπιακός Βόλου 7 (0-7)

11. ΑΓΣ Ιωαννίνων 7 (0-7)

*Φίλιππος Βέροιας, Ναύαρχος Βότσης και Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έχουν κάνει το ρεπό τους  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου