Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Παραμυθιά-Νίκαια Λάρισας 64-51: Παρθενική νίκη στη Γ΄ Εθνική με άμυνα από "γρανίτη"

Σε ένα γεμάτο ΔΑΚ Παραμυθιάς, η ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε την Νίκαια Λάρισας σε ένα ιστορικό πρώτο εντός έδρας αγώνα στις Εθνικές Κατηγορίες με την τρομερή άμυνα να κάνει τη διαφορά και την ομάδα του Μιχάλη Μπάθα να παίρνει την παρθενική της νίκη στη Γ΄ Εθνική.

Μια Παραμυθιά που εμφανίστηκε έτοιμη και ήταν αφοσιωμένη για 40' καταφέρνοντας να κερδίσει το παιχνίδι, έχοντας περάσει μπροστά και με διάφορες της τάξης των 20 πόντων. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό, με σκληρές άμυνες και κοντά στο σκορ, η Νίκαια ακολουθούσε στο ματς και δεν άφηνε την Παραμυθιά να ξεφύγει, που με τον ενθουσιασμό και την ώθηση του κόσμου δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο, ενδεικτικό το μηδέν παθητικό (!) των "πράσινων" για 5 ολόκληρα λεπτά, το σημείο δηλαδή που οι γηπεδούχοι "πήραν τον αέρα" του παιχνιδιού και έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό. 

Εκπληκτικός Χάιδος με 25 πόντους, μπροστάρης της προσπάθειας της ομάδας του, με τους Κατσιβελο, Μάλλιο και Ψιλοδημητρακόπουλο άξιους συμπαραστάτες. 

Επόμενο παιχνίδι για την Παραμυθιά το εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στο Καναλάκι.


Τα δεκάλεπτα: 16-12, 36-25, 52-31, 64-51

Διαιτητές: Κάννης-Πλιάκος 

Παραμυθιά (Μπάθας): Χάιδος 25(3), Ψιλοδημητρακόπουλος 8, Μάλλιος 10, Τάχιας Αρ., Σωτηρίου 2, Κατσίβελος 13(3), Βάτσιος, Krypci 6, Κωσταράς, Τσιρώνης 

Νίκαια Λάρισας (Μπελαλίδης): Καραδήμας 23, Μουράτης 4(1), Κουραμάς 4, Σιμόπουλος 5, Σιαμέτης, Μοσχόπουλος 5(1), Χασιώτης, Χήρας, Παπαδόπουλος Φιλιππόπουλος 10


Δονάτος Κωσταράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου