Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Β΄ Εθνική (3ος όμιλος): Δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι Βίκος Ιωαννίνων-Δόξα Λευκάδας

Με τη 2η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο η δράση στον 3ο όμιλο της Β΄ Εθνικής με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Βίκο Ιωαννίνων και Δόξα Λευκάδας να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα.

Ο Βίκος Ιωαννίνων (1-0) μετά το "διπλό" στην έδρα του Φιλίππου Βέροιας είναι πανέτοιμος για το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα κόντρα σε μία ομάδα που έχει ως στόχο να βρεθεί στην πρώτη 4αδα και τα playoff. Η Δόξα Λευκάδας διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο με τον coach Ζαφειρούδη να γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα ενώ στο ρόστερ της διαθέτει παίκτες όπως οι Ντόβας, Τσιαβές, Κουρτίδης,  Μανάκας, Χείλαρης κ.α. 

Σε μία δύσκολη έδρα θα δοκιμαστεί ο ΑΓΣ Ιωαννίνων (0-1) καθώς φιλοξενείται από την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-1). Οι δύο "μονομάχοι" προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα και στοχεύουν να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα.  

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Έσπερος Λαμίας (1-0) ταξιδεύει στα Γρεβενά για να αντιμετωπίσει τον Πρωτέα (0-1), ο Ολυμπιακός Βόλου (0-1) θα υποδεχθεί το Φίλιππο Βέροιας (0-1) ενώ ο Ναύαρχος Βότσης (1-0) θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τη Νίκη Βόλου (1-0) με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 

Βίκος Ιωαννίνων- Δόξα Λευκάδας (17:00 Νέο Κλειστό Γυμναστήριο)

Αναγέννηση Καρδίτσας- ΑΓΣ Ιωαννίνων (17:00 Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας)

Πρωτέας Γρεβενών- Έσπερος Λαμίας (17:00 ΔΑΚ Γρεβενών)

Ολυμπιακός Βόλου- Φίλιππος Βέροιας (17:00 ΕΑΚ Βόλου)

Ναύαρχος Βότσης- Νίκη Βόλου (18:00 Μίκρας Α΄)

Ρεπό: Trikala Basket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου