Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Παραμυθιά-ΑΓΣΙ 58-52 (Εφηβικό): Νικηφόρα πρεμιέρα για την Παραμυθιά

Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, οι έφηβοι της ΚΑΕ Παραμυθιά επιβλήθηκαν εντός έδρας του ΑΓΣΙ με 58-52 και ξεκίνησαν ελπιδοφόρα την περιπέτεια τους στο φετινό πρωτάθλημα.
Με την βοήθεια αθλητών από το παιδικό τμήμα, η Παραμυθιά επέβαλε νωρίς το ρυθμό της και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη 19-7, έχοντας αρχικά κάνει ένα σερί 19-4. Ο ΑΓΣΙ βρήκε λύσεις στο δεύτερο δεκάλεπτο και έφερε την διαφορά πίσω σε μονοψήφιο αριθμό, με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 35-29. 

Ο ΑΓΣΙ ξεκίνησε καλύτερα το τρίτο δεκάλεπτο και έφτασε μέχρι την ισοφάριση 30" πριν το τέλος της περιόδου, όμως ο Τάχιας στην τελευταία επίθεση με ένα όμορφο drive έκανε το σκορ 46-44 στο 30'. Στο τέταρτο δεκάλεπτο μίλησε η άμυνα της Παραμυθιάς, όπου δεχόμενη μόλις 8 πόντους, και με σύμμαχο τα ώριμα τελειώματα των φάσεων, έφτασε στην πολυπόθητη πρώτη νίκη για τη χρονιά. Την επόμενη αγωνιστική η Παραμυθιά κάνει το ρεπό της και ο ΑΓΣΙ ως τυπικά γηπεδούχος έρχεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς ΑΓΣΙ υπήρχαν παράπονα από τη διαιτησία για το γεγονός ότι άφησε το σκληρό παιχνίδι περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε. 

Τα δεκάλπετα: 19-7, 35-29, 46-44, 58-52

Διαιτητές: Καννής-Θώμος Ορ.


Τα highlights του αγώνα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου