Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Zagori Basketball Camp & Tournament: Με εκλεκτό καλεσμένο τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Με την παρουσία του θρύλου του Ευρωπαϊκού μπάσκετ Δημήτρη Διαμαντίδη θα πραγματοποιηθεί το 30ο Zagori Basketball Camp & Tournament. Ο 3D θα βρεθεί στο Camp που θα πραγματοποιηθεί στο Epirus Arena την ερχόμενη Τρίτη 28 Ιουνίου.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο θρύλος του Ευρωπαϊκού, και όχι μόνο, μπάσκετ θα τιμήσει με την παρουσία του την συμπλήρωση των 30 χρόνων του zagori basketball camp and tournament που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του epirus sports and health center από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου

Tο Epirus Arena θα φιλοξενήσει  ένα παίκτη- μύθο, ο οποίος με την ομάδα του Παναθηναϊκού έχει τις περισσότερες διακρίσεις σε ατομικό, επίπεδο για τον 21ο αιώνα στην Ευρώπη.

Ελλάδα

Σε συλλογικό επίπεδο κατέκτησε συνολικά 22 τίτλους (9 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 10 Κύπελλα Ελλάδος και 3 Πρωταθλήματα Ευρώπης) Ο μοναδικός αθλητής με 6 βραβεία MVP Ελληνικού Πρωταθλήματος και 6 MVP για τους ελληνικούς τελικούς, μαζί με 2 MVP του τελικού του Ελληνικού Κυπέλλου.

Ευρωλίγκα 

Βραβείο MVP της σεζόν.

Δύο βραβεία MVP φάιναλ φορ.

Έξι βραβεία καλύτερου αμυντικού της διοργάνωσης.

Ο μοναδικός Έλληνας που βρίσκεται στις δύο καλύτερες ομάδες των δύο δεκαετιών στην ιστορία της Ευρωλίγκα   (2000-2010, 2010-2020)

Την 1η Απριλίου 2016 η Ευρωλίγκα του απένειμε το βραβείο του Θρύλου (Legend) της διοργάνωσης.


*Η παρουσίαση του Δ. Διαμαντίδη θα γίνει, εκτός απροόπτου, στο Epirus Arena την Τρίτη 28 Ιουνίου ώρα 12.15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου