Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Δόξα-Πύρρου Άρτας: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τάκη Παππά

Με τον Τάκη Παππά θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ η Δόξα-Πύρρου Άρτας ανακοινώνοντας την πρόσληψη του έμπειρου Γιαννιώτη προπονητή.

Η σχετική ανακοίνωση:

Τη συνεργασία με τον προπονητή Τάκη (Δημήτρης) Παππά, για να αναλάβει καθήκοντα προπονητή του ανδρικού τμήματος, αποφάσισε το χθεσινοβραδινό διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα, αφού οι δύο πλευρές βρήκαν κοινό τόπο, τόσο στη φιλοσοφία όσο και στη λειτουργία του τμήματος, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Παράλληλα αποφασίστηκε η ενίσχυση του τμήματος, με τρεις τουλάχιστον μεταγραφές, τις οποίες υπέδειξε ο προπονητής, από μια λίστα 15 παικτών, επιπέδου Β'  Εθνικής & Γ΄ Εθνικής.

Ο 53χρονος Γιαννιώτης προπονητής είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με ειδικότητα καλαθοσφαίριση με μεταπτυχιακό τίτλο master στη Φυσική Αγωγή & ειδικότητα Προπονητική του Πανεπιστημίου Central MichiganUniversity (CMU) των Η.Π.Α.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως πρώτος προπονητής στον ιστορικό σύλλογο ΑΓΣΙ για οχτώ χρόνια, με συμμετοχή στο Α τοπικό & την Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια δούλεψε σε όλες σχεδόν τις ομάδες των Ιωαννίνων και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους αναδείχθηκε πρωταθλητής Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, παίρνοντας το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική με το Σπάρτακο Ιωαννίνων πρόπερσι & την ΚΑΕ Παραμυθιά φέτος.

Με την ευχή για υγεία και αγωνιστική επιτυχία, τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου