Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Βίκος Σπάρτακος: Δε συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας ο Νίκος Ρήγγας

Ο Βίκος Σπάρτακος θα πορευθεί χωρίς τον Νίκο Ρήγγα στον πάγκο του στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής σε μία αν μη τι άλλο ανέλπιστη εξέλιξη.

Ο ίδιος ο coach Ρήγγας με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε γνωστό ότι για προσωπικούς λόγους δε θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ενημερώνοντας τη διοίκηση, την οποία και ευχαρίστησε όπως και τους παίκτες, για την άψογη συνεργασία που είχαν.

Η σχετική ανάρτηση του Νίκου Ρήγγα:

Έναν χρόνο πριν, ανέλαβα την ευθύνη να βάλουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας που σε λίγα χρόνια θα μπορεί να έχει τη δική της ξεχωριστή θέση στο ελληνικό μπάσκετ. Ο στόχος επετεύχθη, ο ΒΙΚΟΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κατέκτησε την άνοδο, άφησε το στίγμα του ως μια ανερχόμενη δύναμη του χώρου και επιβεβαίωσε ότι κάτι μεγάλο χτίζεται.

Ευχαριστώ τους παίκτες μου, τους συνεργάτες, τη διοίκηση και  όσους στάθηκαν στο πλευρό μας αυτή τη χρονιά. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους στην επιτυχία της ομάδας και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί και τα επόμενα χρόνια.

Η δική μου δουλειά στην ομάδα ολοκληρώθηκε και είμαι γεμάτος ικανοποίηση που αυτό συνέβη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την υπέροχη πόλη των Ιωαννίνων και όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό μας.

Ενημέρωσα τη διοίκηση ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα συνεχίσω στον πάγκο της ομάδας τη νέα χρονιά.

Ευχαριστώ για όλες τις όμορφες στιγμές. Νέες κορυφές για τα ΓΕΡΑΚΙΑ και... εις το επανιδείν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου