Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μάρκο Ψάλτου στον ΑΓΣΙ

Ως περήφανο μέλος της οικογένειας του ΑΓΣΙ αποχωρεί για προσωπικούς λόγους ο Μάρκο Ψάλτου ο οποίος είχε μόνο καλά λόγια να πει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς την ομάδα τονίζοντας την στήριξη που δέχθηκε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Το σχετικό post του πολύπειρου center:

Γράφω σβήνω... Ξανά και ξανά... Είναι δύσκολο να περιγράψω αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή.. Πριν 10 μήνες... Δέχτηκα μία από τις πιο δυνατές σφαλιάρες της ζωής.. μου ήρθανε όλα άνω κάτω... Ψυχολογικά και σωματικά ήμουνα πολύ μακριά από το καλό τον εαυτό μου.. Και κάπου εκεί, μου ήρθε και δέχτηκα την πρόταση από την ομάδα του ΑΓΣΙ.. ερχόμενος στα Ιωάννινα, βρήκα 20 άγνωστος... Και σήμερα που το φέρνει έτσι η ζωή που πρέπει να φύγω για προσωπικούς λόγους και μόνο από την πόλη των Ιωαννίνων.. αφήνω πίσω μου την οικογένειά μου... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, ΓΙΑ ΌΛΗ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ!! Είμαι περήφανος που είμαι ένα μικρό μέλος αυτής της οικογένειας..  ΑΓΣΙ ❤️

1 σχόλιο:

  1. Κρίμα, δύσκολα θα αντικατασταθεί. Θα μείνει αξέχαστος, ιδιαίτερα για την καταπληκτική εμφάνιση και το πάθος που έδειξε στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή