Τρίτη 17 Μαΐου 2022

"Ξενιτεμένοι Γιαννιώτες": Ο "έλεγχος" της περασμένης εβδομάδας

Με τους δύο εκπροσώπους του γιαννιώτικου μπάσκετ στη Basket League, Λευτέρη Μαντζούκα και Νίκο Βασιλείου να γράφουν μία ακόμα συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα και τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων του Δημήτρη Γεωργίου να ολοκληρώνουν με εύκολη νίκη τη σεζόν στη Β΄ Εθνική συνεχίστηκε η δράση για τους Γιαννιώτες που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους.

Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός- Basket League)

Φινάλε στη regular season της Basket League το περασμένο Σάββατο με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί στο Ιβανώφειο του Ηρακλή με 81-59 και να τερματίζει στη 2η θέση με ρεκόρ 22-2. Ο Λευτέρης Μαντζούκας αγωνίστηκε για 03:03 σημειώνοντας 2 πόντους (1/1 δίποντο). Οι "πράσινοι" στον 1ο γύρο των playoff θα αντιμετωπίσουν τον Άρη.

Νίκος Βασιλείου (Προμηθέας Πατρών- Basket League)

Το τελευταίο παιχνίδι του Προμηθέα στην κανονική περίοδο ήταν την περασμένη Τετάρτη, το εξ' αναβολής κόντρα στη Λάρισα για τη 17η αγωνιστική καθώς στην 26η οι Πατρινοί είχαν το ρεπό τους. Η Λάρισα επικράτησε με 84-77 του Προμηθέα με τον Νίκο Βασιλείου να πατά παρκέ για 23'' στην συμμετοχή του στη φετινή Basket League. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά κατέλαβε την 5η θέση με ρεκόρ 12-12 και στον 1ο γύρο της postseason θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΚ.

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικό Πεύκων- Β΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Την περασμένη Τετάρτη οι Μαχητές επιβλήθηκαν πάρα πολύ άνετα με 79-30 του υποβιβασμένου Κ.Α.Ο. Χαλκιδικής στην τελευταία αγωνιστική τους υποχρέωση για τη φετινή σεζόν. Ο Δημήτρης Γεωργίου σημείωσε 8 πόντους με 2 τρίποντα σε ένα παιχνίδι όπου η διαφορά ξέφυγε από νωρίς και ο coach Χατζούλης έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 4η θέση του ομίλου με ρεκόρ 19-7. 


Δείτε τον εν δράσει (με το νούμερο 4)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου