Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Δόξα-Πύρρου Άρτας: "Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο"

Η Δόξα-Πύρρου Άρτας έχει μπροστά της τον σπουδαίο 2ο τελικό στην έδρα της και θέλει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει ζωντανή και να στείλει τη σειρά σε 3ο παιχνίδι. Η ομάδα της Άρτας μέσω δελτίο τύπου καλεί τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο την Κυριακή στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, με συνέπεια στην  ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, γνωστοποιεί με το εν λόγω δελτίο τύπου, τα παρακάτω:

α)  μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στον πρώτο τελικό μέσα στην έδρα της ΚΑΕ  ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, η σειρά έρχεται στην έδρα μας, σε αγώνα που θα διεξαχθεί την  Κυριακή (15-5-22) στις 18:00 στο Τ9 στους Κωστακιούς.

β)  η νίκη για την ομάδα μας είναι μονόδρομος, ώστε να οδηγήσουμε την σειρά των τελικών σε τρίτο αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσουμε τη δεύτερη νίκη, στην ουδέτερη έδρα της Πρέβεζας, που θα μας δώσει το εισιτήριο για την Γ εθνική.

γ) επειδή ενδέχεται να υπάρχει μεγάλη παρουσία φιλάθλων της Παραμυθιάς, καλούμε το φίλαθλο κοινό να προσέλθει στο γήπεδο από τις 17.30, προκειμένου πρώτον να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στους παίκτες της ομάδας  μας και δεύτερον στην περίπτωση πληρότητας των κερκίδων να μην μείνει εκτός γηπέδου.   

       Σας καλούμε να γεμίσετε το γήπεδο στον τελευταίο και καθοριστικής σημασίας αγώνα  στην έδρα μας, για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου