Τρίτη 10 Μαΐου 2022

"Ξενιτεμένοι Γιαννιώτες": Στους κορυφαίους σκόρερ της Β΄ Εθνικής Άλκης Παππάς και Δημήτρης Γεωργίου

Πραγματοποιώντας μία all around εμφάνιση ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Άλκης Παππάς βρισκόμενος στους κορυφαίους σκόρερ του 1ου ομίλου, ο Δημήτρης Γεωργίου συνέχισε τις υψηλές πτήσεις όντας και αυτός στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του 4ου ομίλου ενώ ο Λευτέρης Μαντζούκας αγωνίστηκε για περίπου 20΄ όντας θετικός και θεαματικός στη νίκη του Παναθηναϊκού. 

Λευτέρης Μαντζούκας (Παναθηναϊκός- Basket League)

φωτο: Panathinaikos BC (Facebook)

Την 21η νίκη του πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός το περασμένο Σάββατο με 78-68 απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας. Ο Λευτέρης Μαντζούκας ξεκίνησε στην αρχική 5άδα αγωνιζόμενος συνολικά για 19:52 έχοντας 5 πόντους (1/2 τρίποντα, 1/1 δίποντο), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα. 



Ο 19χρονος forward πρόσφερε και την πιο θεαματική φάση του παιχνιδιού


Άλκης Παππάς (ΝΕΟΛ- Β΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Με μία σπέσιαλ εμφάνιση έβαλε τέλος στην πολύ καλή και παραγωγική χρονιά που είχε ο Άλκης Παππάς με τον ΝΕΟΛ. Η ομάδα του ηττήθηκε με 102-97 στην έδρα της από τον ΑΠΑΣ Νάξου "Τα Φανάρια" όμως αυτός αγωνιζόμενος και στα 40:00 μέτρησε 27 πόντους (10/20 δίποντα, 1/8 τρίποντα, 4/4 βολές), 10 ασίστ και 6 ριμπάουντ έχοντας 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Στην 9η θέση του 1ου ομίλου με ρεκόρ 11-13 τερμάτισε ο ΝΕΟΛ με τον Γιαννιώτη guard να είναι ο 3ος σκόρερ του ομίλου έχοντας 397 πόντους. 

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικό Πεύκων- Β΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Σπουδαίο "διπλό" πανηγύρισαν οι Μαχητές επί της Ευκαρπίας με 88-75 βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 18-7 και βρίσκονται στην 5η θέση του 4ου ομίλου. Ο Δημήτρης Γεωργίου ήταν ξανά μεταξύ των πρωταγωνιστών έχοντας 12 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα. Αύριο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνει την πολύ καλή παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΚΑΟ Χαλκιδικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γεωργίου είναι ο 4ος σκόρερ του ομίλου με 353 πόντους. 

Δείτε τον εν δράσει (με το νούμερο 4)


*Ο Νίκος Βασιλείου δεν ήταν στη 12άδα του Προμηθέα Πατρών στο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή.

**Ο Σπύρος Παπανικολάου δεν αγωνίστηκε στον αγώνα του Πανερυθραϊκού με στην Καβάλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου